Ennyi ideig tudsz csatlakozni a OKvagyok Coaching Klubhoz:

nap
óra
perc
másodperc

OKvagyok Coaching Klub jelenleg nyitva van, szeretettel várunk.

Mestercoach támogat a fejlődésben: élő, online programok a coachinghoz és a coaching szemlélethez kapcsolódóan, 50+ óra szakmai videó, virtuális képkártyák és tesztek. Ebben a Klubban minden azt szolgálja, hogy lendületesen fejlődj és még sikeresebb coach, illetve coaching szemléletű vezető légy. Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz!

Az OKvagyok Coaching Klub egy zárt, havi díjas közösség, ahol minden hónapban csoportos szupervízió, mentoring támogat, hogy még professzionálisabb coach, coaching szemléletű vezető légy. A group coaching és a szakmai webináriumon olyan témákat dolgozunk fel, amely eredményesebbé teszi a munkád. 
Ezeken kívül online kitölthető tesztek, kép-, és fejlesztőkártyák támogatják az ügyfeleiddel közös munkát. A hatékonyságot növeli, hogy 24 órás hozzáférést tudsz kérni az ügyfeled számára, aki ez idő alatt bármikor kitöltheti a tesztet vagy a coaching ülés alatt, saját eszközén tud dolgozni a képkártyákkal. 

Ez egy értékes hely számodra, ha a coaching a hivatásod vagy coaching szemléletben dolgozol.    

Miért érdemes csatlakoznod?

Az OKvagyok Coaching Klub Téged is vár!

Az OKvagyok Coaching Klubot azért hívtuk életre, hogy növekedj, csiszold még tovább a coach kompetenciáid, fejlődj coaching szemléletben. Itt biztonságos térben dolgozhatsz magadon, gyakorlatias coaching programokkal és eszközökkel támogatudnk Téged és a munkádat online, zárt, havi előfizetéses rendszerben. 

Szívesen bővítenéd coaching eszköztárad vagy coaching szemléletben szeretnél fejlődni?

Jó helyen jársz! Csatlakozz az OKvagyok Coaching Klubhoz.

A Klub eszköztárával, szupervízióval, mentoringgal és tudásom legjavával támogatlak: Márton-Koczó Ildikó MCC, executive és team coach, mentor coach (ICF), szupervizor (EASC) vagyok.  

Szeretettel várlak az OKvagyok Coaching Klub tagjai közé és hamarosan együtt dolgozunk azon, hogy elérd szakmai vágyaid és céljaid. Klubtagként örömmel támogatlak, meg fogod tapasztalni, hogy segítőkész és támogató szupervízor, mentor és coach oktató vagyok.   

Márton-Koczó Ildikó, az okvagyok.hu alapítója és az OKvagyok Coaching Klub szakmai vezetője vagyok, tudj meg rólam többet:

év coach tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
0 +
coacholt óra
+
coach tanítvány
+

Kinek ajánljuk a klubot?

Kinek nem ajánljuk?

Havi PRO csomag

Ft 19 700 bruttó ár / hó
 • Havi, online csoportos szupervízió és mentoring
 • Online kép-, és fejlesztő kártyák használata
 • Könnyen alkalmazható prompt tesztek több témakörben
 • 24 órás ügyfél-hozzáférés a kártyákhoz
  és a tesztekhez
 • Havi módszertani webinar és group coaching
 • 50+ óra videó a korábbi szakmai programokról
népszerű

Éves PLUSZ csomag

Ft 17 700 / hó, egy összegben számlázva: bruttó 212 400 Ft / év)
 • Havi, online csoportos szupervízió és mentoring
 • Online kép-, és fejlesztő kártyák használata
 • Könnyen alkalmazható prompt tesztek több témakörben
 • 24 órás ügyfél-hozzáférés a kártyákhoz
  és a tesztekhez
 • Havi módszertani webinar és group coaching
 • 50+ óra videó a korábbi szakmai programokról
 • 1x60 perc egyéni coaching/szupervízió - előre egyeztetett időpontban - az előfizetés időtartama alatt
-10% kedvezmény

Hogyan lesz hasznos számodra a Klubtagság?

Az OKvagyok Coaching Klub tartalma abban segít, hogy azonnali tudást, információt, eszközt kapj a munkádhoz és eredményt tudj elérni a működésedben vezetőként vagy coachként, például:

1

Maximalizálni tudd
a jelenléted

A tudatos jelenlét nyitottabbá és érzékenyebbé tesz, hogy meghalld, meglásd az elakadásokat, akár a ki nem mondott dolgokat is. A jelenlét mentális elérhetőség, amely elengedhetetlen a coachingban: fejlődj benne, megéri. 

2

Partnerségben maradj
nehéz helyzetekben is

Tanácsadás, irányítás, befolyásolás, kontroll – ezek nem elfogadhatók a coachingban és nincs is szükség rájuk. Érdemes edzésben tartani magad, felismerni épp milyen más lehetőségeid vannak.  

3

Lehetőséget teremts
a változtatásra

A kérdéseink, a megfigyeléseink, a reagálásaink, a visszatükrözéseink katalizátorok, segítik az ügyfél haladását, a cselekvési lehetőségeinek tudatosítását. Válj még professzionálisabb támogatóvá.  

4

Még hasznosabb kérdéseket tegyél fel a munkád során

A coaching legfontosabb eszköztára a kérdezéstechnika, ugyanúgy, ahogy a coaching szemléleté is. A hasznos kérdések elgondolkodtatnak és felelősségben tartanak, lehetővé teszik a nézőpont bővülését: tanulj még ezekről. 

5

Ítélkezésmentesen figyelj
és beszélj

A jó coachingban nincs minősítés és ítélkezés, helyette elfogadás van és konstruktív visszajelzés. Az elfogadás és a partnerség a bizalom alapja, a konstruktív visszajelzés szemléletformáló: fejlődj ezekben is. 

6

Tartós bizalmat építs,
tudj biztonságban tartani

Az etikus viselkedés, az együttműködés kereteinek tisztázása még kevés a bizalomhoz. A viselkedésed, az attitűdöd, a szavaid és a metakommunikációd is fókuszba kerül ehhez, dolgozz velünk az apró részleteken. 

7

Egyszerre legyél támogató és változásra inspiráló

Coachként, coaching szemléletű vezetőként dolgod van azzal, hogy folyamatosan fejlődj és növekedj. Akkor tudsz támogató és inspiráló lenni, ha te is kérsz és kapsz támogatást, inspirálod magad. Tőlünk mindkettőt megkapod. 

8

Mélyüljön az önreflektív gondolkodásod

Az ügyfél a saját személyiségével dolgozik, ahogy szakemberként te is a saját személyiségeddel dolgozol. Akkor maradsz hiteles, ha folyamatosan dolgozol magadon, az önreflexió ebben segít: gyakorold velünk. 


Tudj meg még többet a coachingról és az eszköztárról, hogy elmondhasd magadról szakemberként, vezetőként: OK vagyok!

Milyen témákban találsz képkártyákat, teszteket, szakmai programokat?

Az online Klub tartalma megkönnyíti a coach munkát,
a programok a coach kompetenciák mélyítését támogatják. 


Coachként OK vagy?
Coaching szemléletű vezetőként OK vagy?
Gyere és fejlődj tovább!

Referenciák

hourglass

„A coach képzés során Ildikó megállította egy picit az időt, én voltam csak, meg a gondolataim. Simogatta a lelkemet és tanított meg arra, hogy a szeretet legyen majd az én alapvonalam – mint a teniszben –, minden adogatás után oda kell visszatérnem. A képzést 2 éve csináltam meg, azóta egy NB1-es röplabda csapattal dolgozom együtt, energiát adva és kapva nap mint nap és megyek azon az úton, amit Ildikó kijelölt…”

- Nagy Viktória volt válogatott kosárlabdázó, banki vezető és a TFSE NB1-es röplabda csapat mental coacha

„Ragyogó megjelenése, briliáns elméje, higgadt és nyugodt kisugárzása azonnal bizalmi légkört teremt. Ildikó jellemével tiszteletet vált ki, számomra minden szava hiteles.”

–Németh Edit, szociológus, Friedrich-Ebert-Stiftung, tudományos munkatárs

„Ildikótól több képzés keretében is módom nyílt tanulni. Szerettem az óráit, mert tartalmasan, színesen, sok tapasztalattal és hitelesen vezet be és kísér e szép és komplex szakma minden területén. Felkészült, empatikus coach és tanító. Szeretettel ajánlom.”

– Kovács Lilla Ágnes, Ludovika.hu magazin főszerkesztő, business coach

„Fantasztikus élmény volt Ildikótól tanulni. Az órák nagyon gyakorlatiasak és hasznosak voltak, azonnal tudtam alkalmazni a tanultakat az ügyfeleimmel. A giga nagy szakmai tapasztalaton túl számomra a legértékesebb és igazán példaértékű Ildikó hozzáállása volt. Mind hozzánk coachokhoz, mind a szakmához. Nagyon kevés ennyire elkötelezett, elhivatott, és emellett ilyen alázatos szakemberrel találkoztam a pályám során, pedig megfordultam már sok helyen én is. Nagy tisztelet érte, és remélem, hogy sok hasonló gondolkodású és értékrendű padavan kerül ki a jövőben is a kezei közül, akik viszik tovább ezt a szemléletet, és ezáltal a szakmánkat is magasabb szintre emelik.”

– Polgár Lili, executive coach és tréner, KONDOR Holding Szervezetfejlesztési és HR üzletágvezető

„Ildikóval az első perctől a közös munka úgy ment, mintha már évek óta együtt dolgoztunk volna. Oktatóként és mentorként bármilyen szituációban képes 100%-ig jelen lenni, fókuszáltan a partnerre, csapatra figyelni. Bármilyen szerepben is dolgoztunk együtt, mindig éreztem a teljes partnerséget és elfogadást. Azt kell gondolnom, hogy Ildikó még a reggeli kávét is coaching szemléletben készíti, mert ez a szemléletmód annyira a személyisége részévé vált, hogy nehéz őt másképp elképzelnem. Mester coachként és mentorként rengeteg jó példát, tapasztalatot, ötletet és támogatást kaptam tőle, mindig minden helyzetben számíthattam rá. Remélem, hogy a közös munka nem ér itt véget, és a coach-szakmai fejlődésem során tovább dolgozhatunk együtt.”

– Németh Lénárd, vállalati coach

„Ildikó mindig nyitott szívvel oktat, és támogató hozzáállása egyedülálló. A negyedik diplomám megszerzése során Ildikót választottam konzulensemmé. Még nem volt ilyen széleslátókörű, a dilemmáimra nyitott, időt és energiát nem sajnáló szakemberrel együttműködésem. Közös munkánkért még most is hálás vagyok.”

– Zolnai Katalin, HR vezető