Eszköztár webshop

Coachinghoz és coaching szemléletű vezetéshez

Inspiráló, letölthető munkalapokat, kérdésgyűjteményeket és grafikákat találsz itt, amelyek vásárlást követően azonnal támogatnak a coach munkádban és segítenek a coaching szemléletű vezetői működésedben. 

Az eszközök hatékony és tartalmas kiegészítői a coaching beszélgetéseknek ha egyéni ügyfelekkel dolgozol és team coachingok, workshopok hasznos eszközei is, ha csapatokkal dolgozol. A munkalapokat, letölthető gyakorlatokat saját neveddel, logóddal, elérhetőségeiddel is elláthatod, ez a brandépítésed segíti. Vagyis a választott termék árának megfizetésével egy licencengedélyt is vásárolsz, hogy saját “márkásítva” hasznosítsd azt.
Tartalmas böngészést, jó vásárlást kívánok és professzionális felhasználást. 

Letölthető

Stresszkezelés a coachingban

Letölthető kérdésgyűjteménnyel

Konkrét segítséget nyújt annak, aki nagyfokú stressznek van kitéve és szeretné jobban érteni, hogy mi zajlik benne. Önismeretmélyítésre, a stressztünetek azonosítására alkalmas, ahogy abban is segít, hogy tudatosabban lehessen kezelni a stressz okozta tüneteket és helyzeteket. Coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek, segítő szakmákban dolgozóknak ajánljuk illetve mindenkinek, aki szeretne önmagán dolgozni.

Tovább olvasok >>
Postázzuk

Self-coaching könyv

11 self-coaching gyakorlat

Szeretnél hatékonyabb lenni a mindennapokban? A lehető legjobban kihasználni a lehetőségeidet? Egyensúlyban tartani a különböző szerepeidet, hogy mindenre jusson energiád és időd?

Ha igen, akkor nincs szükséged másra, csak a benned élő coachra, a belső edződre. Ez a könyv abban támogat téged, hogy 11 gyakorlat segítségével tudd coacholni önmagad.

Tovább olvasok >>
Letölthető

Analógia-coaching

6 téma, 6 letölthető grafika​

Megkönnyítjük a munkád. Az online letölthető grafikák lehetővé teszik, hogy indirekt módon, szimbolikusan beszélgess az ügyfeleddel a témájáról illetve róla.

Ha egyénekkel vagy csapatokkal, csoportokkal dolgozol, a képekkel, könnyebb lesz nyíltan és őszintén kommunikálni egymással, hiszen „csak” egy képről beszélgettek.

Tovább olvasok >>
Letölthető

A delegálás szintjei csomag

Letölthető háttéranyag

A delegálás a legtöbb vezető számára örökzöld téma: mindig lehet (újra)tanulni róla. A csomagban található Háttéranyag ehhez nyújt támogatást. Vezetőfejlesztők számára kiemelkedően hasznos anyag, egyrészt megmutat egy lehetséges tematikát ahhoz, hogyan érdemes coaching vagy más fejlesztés során a delegálás témakörével dolgozni.

Tovább olvasok >>
Letölthető

Érzelmi tudatosság

6 letölthető anyag: 3 munkalap, 3 grafika, 1 módszertani útmutató

Könnyedén tudsz dolgozni az ügyfeleddel, a munkatársaiddal vagy önmagaddal a csomagban található anyagok segítségével. Ezeket az érzelmekkel zajló, célzott munkához ajánljuk, önismeret mélyítéshez és érzelmi tudatosság növeléséhez. 

Tovább olvasok >>

Ha bármi kérdés felmerül benned a termékekkel kapcsolatban, vagy lenne új termékjavaslatod kérlek írj bátran.

.