Érzelmi tudatosság

6 letölthető anyag: 3 munkalap, 3 grafika, 1 módszertani útmutató

Könnyedén tudsz dolgozni az ügyfeleddel, a munkatársaiddal vagy önmagaddal a csomagban található anyagok segítségével. Ezeket az érzelmekkel zajló, célzott munkához ajánljuk, önismeret mélyítéshez és érzelmi tudatosság növeléséhez. 

A delegálás szintjei csomag

Letölthető háttéranyag

A delegálás a legtöbb vezető számára örökzöld téma: mindig lehet (újra)tanulni róla. A csomagban található Háttéranyag ehhez nyújt támogatást. Vezetőfejlesztők számára kiemelkedően hasznos anyag, egyrészt megmutat egy lehetséges tematikát ahhoz, hogyan érdemes coaching vagy más fejlesztés során a delegálás témakörével dolgozni.

Analógia-coaching

6 téma, 6 letölthető grafika​

Megkönnyítjük a munkád. Az online letölthető grafikák lehetővé teszik, hogy indirekt módon, szimbolikusan beszélgess az ügyfeleddel a témájáról illetve róla.

Ha egyénekkel vagy csapatokkal, csoportokkal dolgozol, a képekkel, könnyebb lesz nyíltan és őszintén kommunikálni egymással, hiszen „csak” egy képről beszélgettek.

Self-coaching könyv

11 self-coaching gyakorlat

Szeretnél hatékonyabb lenni a mindennapokban? A lehető legjobban kihasználni a lehetőségeidet? Egyensúlyban tartani a különböző szerepeidet, hogy mindenre jusson energiád és időd?

Ha igen, akkor nincs szükséged másra, csak a benned élő coachra, a belső edződre. Ez a könyv abban támogat téged, hogy 11 gyakorlat segítségével tudd coacholni önmagad.

Stresszkezelés a coachingban

Letölthető kérdésgyűjteménnyel

Konkrét segítséget nyújt annak, aki nagyfokú stressznek van kitéve és szeretné jobban érteni, hogy mi zajlik benne. Önismeretmélyítésre, a stressztünetek azonosítására alkalmas, ahogy abban is segít, hogy tudatosabban lehessen kezelni a stressz okozta tüneteket és helyzeteket. Coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek, segítő szakmákban dolgozóknak ajánljuk illetve mindenkinek, aki szeretne önmagán dolgozni.