00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Szervezeti és vezetési trendek 2023

Online program vezetőknek és érdeklődőknek

2023. 01. 18. szerda, 18 óra
– 90 perc hasznos információ a jövőről

Márton-Koczó Ildikó vagyok, executive és team coach, szupervizor; több mint 10 éve kutatom azokat a híreket, adatokat, amelyek a munkahelyi közeghez, a vezetéshez, a vezető és csapata témakörökhöz kapcsolódnak.

A 90 perces webinár során 5 olyan globális trendet járunk körül, amelyek jelentős hatással vannak a vezetői létre és a vezetői szerepben történő növekedésre. A legfrissebb leadership és pszichológiai kutatások, elemzések kerülnek górcső alá, többek között arról, hogy mit jelent a gyakorlatban a reflektív és együttérző valamint a többgenerációs vezetés illetve hogyan lehet támogatni megváltozott körülmények, akár hibrid vezetés során a személyes és csapatnövekedést. 

Ezeket nyered, ha részt veszel a programon:

Megismered a bizonytalanságban vezetéshez szükséges kompetenciákat, amelyeket mindenkinek érdemes fejleszteni, ha vezetőként dolgozik.

Többet fogsz tudni azokról a motivációs lehetőségekről amelyek egy ilyen bizonytalan üzleti/munkahelyi környezetben is ösztönöznek.

Ötleteket kapsz ahhoz, hogy a munkahelyen is megjelenő türelmetlenséget, akár nyílt agressziót hogyan lehet kordában tartani.

Friss és aktuális információkat kapsz, amelyek lehetővé teszik, hogy felkészült, trendi vezető légy.

Az információk birtokában a csapatot, a szervezetet is felkészítheted a holnapra, a jövőre.

Kinek szól a program?

Minden felmerülő kérdésedre a válasz!

Ránézünk a 2023-as trendekre, amelyek már ma is hatnak és arra, hogy a kutatási adatok mit jelentenek a gyakorlatban. Az utolsó 15 percben a kérdéseké a főszerep.

2023. január 18-án szerdán 18 órakor kezdünk és legkésőbb 19:30 perckor zárunk. Az eseményt ZOOM platformon tartjuk, a vásárlásod során megadott e-mail címre küldjük a linket az online programot megelőző napon. 

A regisztráció és vásárlás során megadott e-mail címedre, a programot követő 24 órán belül elküldjük a prezentáció teljes anyagát, így később is fel tudod idézni a tartalmat.

A webináron való részvétel díja bruttó 8 900 Ft., az összegről természetesen számlát állítunk ki.

Az előadóról

Márton-Koczó Ildikó vagyok, nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC). Több mint 4500 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is.  Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában. Több non profit szervezet vezetői csapatát támogatom pro bono folyamatokkal. 

A coachságot hivatásomnak tekintem, alázattal és szeretettel művelem, mélyen hiszek a coaching szemléletváltó erejében és abban  is, hogy a self-coaching segít tudatosabban élni. Megoldásfókuszú szemléletem, másfél évtizedes vezetői és évtizedes coaching tapasztalatom erőteljes támogatást jelent munkám során.

0 +
év coach tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
+
coacholt óra
0 +
coach tanítvány
Nézz szét a közeli jövőbe, légy résztvevője 
 a Szervezeti és vezetési trendek 2023 webinárnak 
szeretettel várlak!