Márton-Koczó Ildikó

Tanulj magadról szabadon!

11 self-coaching gyakorlat

Szeretnél hatékonyabb lenni a mindennapokban? A lehető legjobban kihasználni a lehetőségeidet? Egyensúlyban tartani a különböző szerepeidet, hogy mindenre jusson energiád és időd?

Ha igen, akkor nincs szükséged másra, csak a benned élő coachra, a belső edződre. Ez a könyv abban támogat téged, hogy 11 gyakorlat segítségével tudd coacholni önmagad.

Self-coaching, a belső edződ

Ahogy a sportolóknak sem magától áll össze úgy a napirendjük, a támogató csapatuk, az étrendjük, az alvási idejük, hogy az mind a sportteljesítményük kiaknázását segítse, úgy a te életed sem magától lesz rendezett és sikeres. A rossz hír az, hogy ehhez neked kell tenned, senki más nem fogja a te életedet rendbe szedni, a jó hír pedig az, hogy a megfelelő módszer benned van, és elképesztően egyszerű. 

Te lehetsz a saját életed edzője, aki mindent könnyedén átlát és megszervez!

Miért éri meg ez a könyv neked?

Kizökkent az elakadásból

A coaching filozófiájának fontos része, hogy a saját problémáinkat sokkal jobban tudjuk megoldani, mint azt elakadásunk közepette gondolnánk. Ezt a coaching feltételezést több kutatás is bebizonyította már, ahogy azt is, hogy úgynevezett mikro-beavatkozások hatékonyan tudnak kizökkenteni abból az érzelmi szorultságból, amiben épp vagy. Ez a könyv 11 mikro-beavatkozást tartalmaz.

Trendi

A coachok a kérdezéstechnika és más eszközök segítségével dolgoznak, ez a könyv ízelítőt ad, hogy milyenekkel. Emellett a coach szakma mostanában trendi is, ám neked nem kell komplex coachképzést végezned, a könyv segítségével kipróbálhatod, milyen az, amikor TE vagy a saját coachod: kérdések és gyakorlatok támogatásával dolgozol magadon.

Tudtad, hogy személyes sikered érdekében...

A siker a saját elhatározásodon múlik és mi segítséget nyújtunk hozzá!

 Hogyan? 11 self-coaching gyakorlatot mutatunk, amelyekkel a mindennapi életed helyzetein, kihívásain, nehézségein dolgozhatsz.

Hogyan használd a könyvet?

1.

Lassan haladj, szánj időt az olvasásra és a gondolkodásra. A self-coaching nem feladat, hanem lehetőség, hogy jobban megismerd önmagad.

2.

Jegyzeteld le a könyvbe a gondolataidat, akár ceruzával vagy radírozható tollal is írhatsz, hogy módosítani tudj a leírtakon.

3.

Kezdj el beszélgetni az egyes témákról másokkal. A gyakorlatok perspektíva szélesítésre és nézőpont váltásra is lehetőséget adnak.

4.

Minden fejezet után fogalmazd meg, hogy mit tanultál magadról és ez a tanulság milyen cselekvésre inspirál.

Coaching? Nekem?

Elterjedt egy olyan tévhit, hogy a coaching az üzleti élet szereplőinek, vezetőknek és üzletembereknek hasznos, a hétköznapi ember számára távoli és ködös szeánsz. Pedig a self-coaching gyakorlatok épp azok a könnyen megérthető, elsajátítható kérdezéstechnikai módszerek, amelyektől az élet rendezettebb, átláthatóbb és minőségibb lesz.
Neked szükséged van rá, hogy az életed egyre jobbá váljon?

A szerzőről

Márton-Koczó Ildikó vagyok, nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC). Több mint 4500 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is.  Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában. Több non profit szervezet vezetői csapatát támogatom pro bono folyamatokkal. 

A coachságot hivatásomnak tekintem, alázattal és szeretettel művelem, mélyen hiszek a coaching szemléletváltó erejében és abban  is, hogy a self-coaching segít tudatosabban élni. Megoldásfókuszú szemléletem, másfél évtizedes vezetői és évtizedes coaching tapasztalatom erőteljes támogatást jelent munkám során.

Van megoldás!

A Tanulj magadról szabadon című kötetet azért állítottam össze, hogy olyan gyakorlatokat tudjak mutatni neked, amellyel jelentősen fejlesztheted a szokásaidat. Az anyag közérthető, olvasmányos, szinte szórakoztató, játékosan vezet végig az energia-beosztásodtól az önmagad értékelésén és a türelmed fejlesztésén át a megfeneklett emberi kapcsolatod helyre-állításáig.

Self-coaching könyv

Ft 6500 bruttó ár plusz szállítási költség
  • 112 oldalas kiadvány
  • 11 self-coaching gyakorlat
  • Könnyen alkalmazható anyagok
népszerű

Ez egy fizikai termék, amely fizetés után a megadott címre kipostázásra kerül.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a fizetéssel elfogadod a licence feltételeket. 

A termékek nem alkalmazhatók diagnosztikai céllal és nem pótolják a megfelelő szakemberrel történő konzultációt. 

A 112 oldalas kiadványt te is megvásárolhatod, és már ma neki kezdhetsz életed formálásához.

A 112 oldalas kiadványt te is megvásárolhatod, és már ma neki kezdhetsz életed formálásához.

Az űrlap kitöltésével és a termék megrendelésével elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót és az ÁSZF-et.