OKvagyok Coaching Klub jelenleg zárva tart az újonnan érkezők számára.

Hamarosan ismét lesz nyilvános csatlakozási lehetőség a Klubba és akkor elő tudsz fizetni a havidíjra.

Ha szeretnél értesülni a következő nyitásról, kattints a lenti gombra és elsők között értesítünk.:

Az OKvagyok Coaching Klub egy zárt, havi díjas közösség, ahol online tölthető tesztek és képkártyák támogatják az ügyfeleiddel közös munkát. Ezeken kívül minden hónapban szakmai webinárium és konzultáció is segíti, hogy coach kompetenciákban fejlődni tudj. A tematikus webináriumok részeként letölthető munkalapokhoz és grafikákhoz jutsz, ezeket azonnal használni tudod a munkád során. Ez egy értékes hely számodra ha coach vagy, érdeklődsz e hivatás iránt vagy coaching szemléletben dolgozol, élsz.   

Miért érdemes csatlakoznod?

Az OKvagyok Coaching Klub Téged is vár!

OKvagyok Coaching Klubunkat azért hívtuk életre, hogy konkrét üzleti-, és élethelyzetekben, gyakorlatias coaching eszközökkel támogassunk Téged és a munkádat online, egy zárt, havi előfizetéses rendszerben. 

Szívesen bővítenéd coaching eszköztárad vagy coaching szemléletben szeretnél fejlődni?

Jó helyen jársz! Csatlakozz az OKvagyok Coaching Klubhoz.

Aki a Klub eszköztárával és webinárokkal támogatja a fejlődésed: Márton-Koczó Ildikó MCC, executive és team coach, mentor coach (ICF), szupervizor (EASC) vagyok.  

Ha kérdésed van, el tudsz érni, segítőkész és elhivatott coach, valamint coach oktató vagyok. Az esetek és eszközök, amikről beszélek, azokat jómagam is használom a coachingok során.  

Márton-Koczó Ildikó, az okvagyok.hu alapítója és az OKvagyok Coaching Klub fejlesztője vagyok, tudj meg rólam többet:

0 +
év coach tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
+
coacholt óra
0 +
coach végzettség

Kinek ajánljuk a klubot?

Kinek nem ajánljuk?

Hogyan lesz hasznos számodra a Klubtagság?

Az Okvagyok Coaching Klub anyagai abban segítenek, hogy heti néhány órás tanulással jelentős, látható eredményt tudj elérni a működésedben vezetőként vagy coachként, például:

1

Maximalizálni tudd
a jelenléted

A tudatos jelenlét nyitottabbá, érzékenyebbé tesz, hogy meghalld, meglásd az elakadásokat, akár a ki nem mondott dolgokat is. A jelenlét mentális elérhetőség, amely elengedhetetlen a coachingban: fejlődj benne. 

2

Partnerségben maradj
nehéz helyzetekben is

Tanácsadás, irányítás, befolyásolás, kontroll – ezek nem elfogadhatók a coachingban és valójában nincs is szükség rájuk. Érdemes edzésben tartani magad, felismerni épp milyen más lehetőségeid vannak.  

3

Lehetőséget teremts
a változtatásra

A kérdéseink, a megfigyeléseink, a reagálásaink, a visszatükrözéseink katalizátorok, segítik az ügyfél haladását, a cselekvési lehetőségeinek tudatosítását. Válj még professzionálisabb támogatóvá.  

4

Még hasznosabb kérdéseket tegyél fel a munkád során

A coaching legfontosabb eszköztára a kérdezéstechnika, ugyanúgy, ahogy a coaching szemléleté is. A hasznos kérdések elgondolkodtatnak és felelősségben tartanak, lehetővé teszik a nézőpont bővülését: tanulj még ezekről. 

5

Ítélkezésmentesen figyelj
és beszélj

A jó coachingban nincs minősítés és ítélkezés, helyette elfogadás van és konstruktív visszajelzés. Az elfogadás és a partnerség a bizalom alapja, a konstruktív visszajelzés szemléletformáló: fejlődj ezekben is. 

6

Tartós bizalmat építs,
tudj biztonságban tartani

Az etikus viselkedés, az együttműködés kereteinek tisztázása még kevés a bizalomhoz. A viselkedésed, az attitűdöd, a szavaid és a metakommunikációd is fókuszba kerül ehhez, dolgozz velünk az apró részleteken. 

7

Egyszerre legyél támogató és változásra inspiráló

Coachként, coaching szemléletű vezetőként dolgod van azzal, hogy fejlődj és növekedj. Akkor tudsz támogató és inspiráló lenni, ha te is kérsz és kapsz támogatást, inspirálod magad. Tőlünk mindkettőt megkapod. 

8

Mélyüljön az önreflektív gondolkodásod

Az ügyfél a saját személyiségével dolgozik, ahogy szakemberként te is a saját személyiségeddel dolgozol. Akkor maradsz hiteles, ha folyamatosan dolgozol magadon, az önreflexió ebben segít: gyakorold velünk. 


Tudj meg még többet a coachingról és az eszköztárról, hogy elmondhasd magadról szakemberként, vezetőként: OK vagyok!

Milyen témákban találsz eszközöket, letölthető munkalapokat, videókat és teszteket? Ide nézz:

Az online Klub tartalma, anyagai és eseményei a coach kompetenciák mélyítését teszi lehetővé. 


Coachként OK vagy?
Coaching szemléletű vezetőként OK vagy?
Gyere és fejlődj tovább!

Rólam mondták

hourglass

„A coach képzés során Ildikó megállította egy picit az időt, én voltam csak, meg a gondolataim. Simogatta a lelkemet és tanított meg arra, hogy a szeretet legyen majd az én alapvonalam – mint a teniszben –, minden adogatás után oda kell visszatérnem. A képzést 2 éve csináltam meg, azóta egy NB1-es röplabda csapattal dolgozom együtt, energiát adva és kapva nap mint nap és megyek azon az úton, amit Ildikó kijelölt…”

- Nagy Viktória volt válogatott kosárlabdázó, banki vezető és a TFSE NB1-es röplabda csapat mental coacha

„Ragyogó megjelenése, briliáns elméje, higgadt és nyugodt kisugárzása azonnal bizalmi légkört teremt. Ildikó jellemével tiszteletet vált ki, számomra minden szava hiteles.”

–Németh Edit, szociológus Friedrich-Ebert-Stiftung, tudományos munkatárs

„Ildikótól több képzés keretében is módom nyílt tanulni. Szerettem az óráit, mert tartalmasan, színesen, sok tapasztalattal és hitelesen vezet be és kísér e szép és komplex szakma minden területén. Felkészült, empatikus coach és tanító. Szeretettel ajánlom.”

– Kovács Lilla Ágnes, Ludovika.hu magazin főszerkesztő, business coach

„Fantasztikus élmény volt Ildikótól tanulni. Az órák nagyon gyakorlatiasak és hasznosak voltak, azonnal tudtam alkalmazni a tanultakat az ügyfeleimmel. A giga nagy szakmai tapasztalaton túl számomra a legértékesebb és igazán példaértékű Ildikó hozzáállása volt. Mind hozzánk coachokhoz, mind a szakmához. Nagyon kevés ennyire elkötelezett, elhivatott, és emellett ilyen alázatos szakemberrel találkoztam a pályám során, pedig megfordultam már sok helyen én is. Nagy tisztelet érte, és remélem, hogy sok hasonló gondolkodású és értékrendű padavan kerül ki a jövőben is a kezei közül, akik viszik tovább ezt a szemléletet, és ezáltal a szakmánkat is magasabb szintre emelik.”

– Polgár Lili, executive coach és tréner, KONDOR Holding Szervezetfejlesztési és HR üzletágvezető

„Ildikóval az első perctől a közös munka úgy ment, mintha már évek óta együtt dolgoztunk volna. Oktatóként és mentorként bármilyen szituációban képes 100%-ig jelen lenni, fókuszáltan a partnerre, csapatra figyelni. Bármilyen szerepben is dolgoztunk együtt, mindig éreztem a teljes partnerséget és elfogadást. Azt kell gondolnom, hogy Ildikó még a reggeli kávét is coaching szemléletben készíti, mert ez a szemléletmód annyira a személyisége részévé vált, hogy nehéz őt másképp elképzelnem. Mester coachként és mentorként rengeteg jó példát, tapasztalatot, ötletet és támogatást kaptam tőle, mindig minden helyzetben számíthattam rá. Remélem, hogy a közös munka nem ér itt véget, és a coach-szakmai fejlődésem során tovább dolgozhatunk együtt.”

– Németh Lénárd, vállalati coach

„Ildikó mindig nyitott szívvel oktat, és támogató hozzáállása egyedülálló. A negyedik diplomám megszerzése során Ildikót választottam konzulensemmé. Még nem volt ilyen széleslátókörű, a dilemmáimra nyitott, időt és energiát nem sajnáló szakemberrel együttműködésem. Közös munkánkért még most is hálás vagyok.”

– Zolnai Katalin, HR vezető

Vedd fel velem a kapcsolatot:

hello@okvagyok.hu