Gyere, hallgasd meg az ingyenes webinárt, hogy Te már bölcsebben gyakorold a coach hivatást.

Coachfiaskók- 5 hiba, amit elkövettem a coachcsá érésem során

A coach túl sokat beszél vagy elfelejti megkérdezni az ügyfelét, hogyan lesz a leghasznosabb számára a coaching ülés – mentorcoachként gyakran találkozom ezekkel a csiszolandókkal, de ezek nem az én fiaskóim.

Ha szeretnéd meghallgatni, hogy az elmúlt 12 évben milyen hibákat követtem el, akkor csatlakozz az ingyenes, 1 órás webinárhoz.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

WEBINÁR KEZDETE: 2023.02.15. szerda 19:00-20:00

Márton-Koczó Ildikó MCC

Kattints lent a gombra és indítsd el az INGYENES jelentkezésed

Öt malőrömről is nyíltan beszélek ezen az ingyenes webináron, remélve, hogy okos vagy és más, vagyis az én káromon tanulsz. Van köztük olyan hiba is, amelyekről az elmúlt pár évig én magam sem tudtam vagy nem akartam bevallani magamnak és olyan is akad, amit régóta tudok, de csak hosszú belső munka és külső segítség után sikerült tanulsággá formálnom.

Márton-Koczó Ildikó vagyok, nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC). Több mint 4500 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is.  Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában. Több non profit szervezet vezetői csapatát támogatom pro bono folyamatokkal. 

A coachságot hivatásomnak tekintem, alázattal és szeretettel művelem, mélyen hiszek a coaching szemléletváltó erejében. Megoldásfókuszú szemléletem, másfél évtizedes vezetői és évtizedesnél is több coaching tapasztalatom erőteljes támogatást jelent munkám során.

EASC
év coach tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
0 +
coacholt óra
0 +
coach tanítvány
0 +

Olyan hibákat osztok meg Veled, amikre már rálátok, amiknek tudatában vagyok és amiken dolgozom. 12 éve vagyok gyakorló coach és nagyon valószínű, hogyha a mostani alkalom után 1-2 év múlva is találkozunk, akkor már más fiaskókról számolok be: lesz, amit felszámolok, lesz, amit újonnan fedezek fel, és lesz, amit elengedek. Ahogy dolgozunk magunkon, úgy változnak a hibák, fejlesztendők, csiszolásra és elengedésre várók dinamikus rendszere. Alapvetően üzleti coach vagyok, de a hibák life coachoknak is érthetőek és tanulságosak lesznek. Csatlakozz, szerintem lesznek hasznos pontok számodra, amik segítik a coach működésed, a karrierépítésed.

Mit nyersz vele, ha részt veszel a webináron?

Azonosítani tudod azokat a viselkedéseket és megközelítéseket, amelyek korlátozhatják a sikeres coach működésed vagy a coaching hatékonyságát, a rálátás segít elkerülni ezeket a hibákat.

Nagyobb tudatossággal leszel képes építeni egy minőségi coach praxist, erőteljesebb fókusszal gyakorlod a coach hivatásod: a tanulságok segítenek ebben.

Amennyiben felimersz egy hibát, ismerős lesz egy-egy jelenség, akkor dönthetsz a belátás és cselekvés mellett, hogy érintettként dolgozol magadon: ez a Te döntésed.

Megnyugodhatsz, hogy nem Te vagy az egyetlen, aki hibázik és konkrét ötleteket, megoldási lehetőségeket vihetsz magaddal, hogy javítani tudd a fiaskókat.

Praktikus információk

  1. február 15-én, szerdán, 19.00 órakor találkozunk, szeretettel várlak.

60 percig tart és a biztonság kedvéért úgy szervezem az időm, hogy érdeklődés, kérdések esetén még tudjak maradni 10-15 percet pluszban.

Kapsz egy üdvözlő levelet és később többet is küldünk, mindig hasznos, adekvát tartalommal, hogy ne terheljük feleslegeden a postaládád. Ha a levelünket véletlenül nem találod, kérlek, nézz szét a Spam vagy a Promóciók mappában is.

Az eseményt virtuálisan rendezzük meg, Zoom platformon. Lehetőség szerint töltsd le a szoftvert (LINK!!!), hogy egyszerű legyen a csatlakozás. A technikai próba okán 18.50-kor már megnyitom az esemény linkjét, így érkezz nyugodtan korábban, próbáld ki a technikát.

Az esemény linkjét kezdés előtt 1 nappal és 1 órával korábban is elküldjük a postaládádba, így biztonsággal megérkezik Hozzád és könnyebben megtalálod.

.