Eszköztár ajándék webshop

Coachinghoz és coaching szemléletű vezetéshez

Inspiráló, letölthető munkalapokat, kérdésgyűjteményeket és grafikákat találsz itt, amelyek azonnal támogatják az ajándékozottadat coach munkájában és segítenek a coaching szemléletű vezetői működésében. 

Az eszközök hatékony és tartalmas kiegészítői mindazok számára, akik egyéni ügyfelekkel dolgoznak és team coachingok, workshopok hasznos eszközei is, azoknak, akik csapatokkal dolgoznak. A munkalapokat, letölthető gyakorlatokat a coach a saját nevével, logójával, elérhetőségeivel is elláthatja, ez a brandépítést segíti. Vagyis a választott termék árának megfizetésével egy licencengedélyt is vásárolsz a coach ismerősödnek.

Tartalmas böngészést, jó vásárlást kívánok és professzionális felhasználást. 

A sikeres vásárlási folyamatot követően lehetőséged lesz megadni az ajándékozottad adatait és az általad választott dátumon mi elküldjük neki az ajándékodat a személyes üzeneteddel együtt. A letölthető anyagokat neked is elküldjük, ha úgy döntenél, hogy személyesen szeretnéd átadni neki a meglepetést.

Stresszkezelés a coachingban

Letölthető kérdésgyűjteménnyel. Konkrét segítséget nyújt annak, aki nagyfokú stressznek van kitéve és szeretné jobban érteni, hogy mi zajlik benne. Önismeretmélyítésre, a stressztünetek azonosítására alkalmas, ahogy abban is segít, hogy tudatosabban lehessen kezelni a stressz okozta tüneteket és helyzeteket.
best seller

Analógia-coaching

6 téma, 6 letölthető grafika​. Megkönnyítjük a munkád. Az online letölthető grafikák lehetővé teszik, hogy indirekt módon, szimbolikusan beszélgess az ügyfeleddel a témájáról illetve róla. Ha egyénekkel vagy csapatokkal, csoportokkal dolgozol, a képekkel, könnyebb lesz nyíltan és őszintén kommunikálni egymással, hiszen „csak” egy képről beszélgettek.

A delegálás szintjei

Letölthető háttéranyag. A delegálás a legtöbb vezető számára örökzöld téma: mindig lehet (újra)tanulni róla. A csomagban található Háttéranyag ehhez nyújt támogatást. Vezetőfejlesztők számára kiemelkedően hasznos anyag, egyrészt megmutat egy lehetséges tematikát ahhoz, hogyan érdemes coaching vagy más fejlesztés során a delegálás témakörével dolgozni.

Érzelmi tudatosság

6 letölthető anyag: 3 munkalap, 3 grafika, 1 módszertani útmutató. Könnyedén tudsz dolgozni az ügyfeleddel, a munkatársaiddal vagy önmagaddal a csomagban található anyagok segítségével. Ezeket az érzelmekkel zajló, célzott munkához ajánljuk, önismeret mélyítéshez és érzelmi tudatosság növeléséhez.

Ha bármi kérdés felmerül benned a termékekkel kapcsolatban, vagy lenne új termékjavaslatod kérlek írj bátran.

.