Gyere, hallgasd meg az ingyenes webinárt, hogy hatékonyabban gyakorolhasd a coach hivatást.

Így segítsd az érzelmileg elakadt ügyfeleket - 4 kizökkentő technika

Mint coach, bizonyára találkoztál már olyan ügyféllel, aki az érzelmei miatt épp képtelen volt előre haladni. Ilyenkor a nézőpontváltás lehet a kulcs az ügyfél fejlődéséhez.

Ha szeretnéd még jobban megismerni azokat a módszereket, amelyekkel kizökkenthetsz és amelyekkel hatékonyan tudod támogatni az érzelmi akadályokkal küzdő ügyfeleidet,
csatlakozz az ingyenes, 1 órás webinárhoz.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

WEBINÁR KEZDETE: 2023.09.20. szerda 19:00-20:00

Márton-Koczó Ildikó MCC

Kattints lent a gombra és indítsd el az INGYENES jelentkezésed

Ezen az ingyenes webináron olyan konkrét eszközöket és technikákat mutatok be, amelyek segítségével kimozdíthatod a megszokottból azokat az ügyfeleket, akiket gondolati és érzelmi blokk akadályoz a haladásban. A nézőpontváltás gyakorlata és más, az érzelmi blokkok oldására szolgáló kérdések és ötletek közötti navigálás nemcsak a coacheeknek, hanem a coachoknak is kihívás.
Nézz rá az ötletekre, próbáld ki és alkalmazd őket eredményesen a saját életedben valamint a munkád során.

Márton-Koczó Ildikó vagyok, nemzetközileg minősített mester coach (ICF) és szupervizor (EASC). Több mint 4500 óra coaching van mögöttem, dolgozom egyéni coaching folyamatokban és csapatokkal, csoportokkal is.  Fontos számomra a tudásátadás, így boldoggá tesz, hogy tíz éve veszek részt kezdő és már gyakorló coachok oktatásában. Több non profit szervezet vezetői csapatát támogatom pro bono folyamatokkal. 

A coachságot hivatásomnak tekintem, alázattal és szeretettel művelem, mélyen hiszek a coaching szemléletváltó erejében. Megoldásfókuszú szemléletem, másfél évtizedes vezetői és évtizedesnél is több coaching tapasztalatom erőteljes támogatást jelent munkám során.

EASC
év coach tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél
0 +
coacholt óra
0 +
coach tanítvány
0 +

Lehet, hogy az érzelmeink – félelem, tehetetlenség, düh, sértettség, frusztráció –, ragasztanak bele egy helyzetbe és az is lehet, hogy nem látunk többféle lehetőséget, csak egyetlen megoldás körvonalazódik, amivel elégedetlenek vagyunk. Ilyenkor hasznos a kizökkentés a megszokottból – nagy erény, ha mi coachok készek és képesek vagyunk partnerségben kizökkenteni az ügyfelet, aki nem vagy nehezen halad a témájával. 

Olyan technikákat és módszereket osztok meg veled, amelyekről tudom, hogy működnek, és amelyekkel folyamatosan dolgozom. Több mint 12 éve vagyok gyakorló coach, és nagyon valószínű, hogy ha a mostani alkalom után 1-2 évvel találkozunk, akkor már más eszközökről és technikákról fogok beszámolni: lesz, amit továbbfejlesztek, lesz, amit újonnan fedezek fel, és lesz, amit elengedek.

Most azokat mutatom meg, amelyek tapasztalataim alapján hasznosak és jól működnek a gyakorlatban. Alapvetően üzleti coach vagyok, ám a technikák life coachoknak, sőt, coaching szemléletű vezetőknek is érthetőek és tanulságosak. Csatlakozz, szerintem lesznek izgalmas információk számodra, amelyek támogatnak a munkád során.

Mit nyersz vele, ha részt veszel a webináron?

Az előadáson megismerhetsz olyan módszereket, amelyek segítenek az ügyfélnek oldani a mentális és érzelmi blokkjait, és új perspektívából látni a helyzetét.

Olyan kérdéseket és ötleteket mutatok, amelyek támogatják az ügyfeleket a haladásban, hogy új aspektusokat lássanak meg élethelyzetükben. 

A webináron tanult technikák segítenek a coachoknak jobban érteni és kezelni az ügyfelek destruktív érzéseit, és hozzájárulnak az ügyfelek személyes fejlődéséhez.

A technikák és a gyakorlatok segítenek abban, hogy  mélyítsd az önismereted és az ügyfeled pozitív változások elérésében támogasd.

Praktikus információk

  1. szeptember 20-án, szerdán, 19.00 órakor találkozunk, szeretettel várlak.

60 percig tart és a biztonság kedvéért úgy szervezem a saját időm, hogy érdeklődés, kérdések esetén még tudjak maradni 10-15 percet pluszban.

Kapsz egy üdvözlő levelet és később többet is küldünk, mindig hasznos, adekvát tartalommal, hogy ne terheljük feleslegeden a postaládád. Ha a levelünket véletlenül nem találod, kérlek, nézz szét a Spam vagy a Promóciók mappában is.

Az eseményt virtuálisan rendezzük meg, Zoom platformon. Lehetőség szerint töltsd le a szoftvert, hogy egyszerű legyen a csatlakozás. A technikai próba okán 18.50-kor már megnyitom az esemény linkjét, így érkezz nyugodtan korábban, próbáld ki a platformot.

Az esemény linkjét kezdés előtt 1 nappal valamint 1 órával korábban is elküldjük a postaládádba, így biztonsággal megérkezik Hozzád és könnyebben megtalálod.

.