Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zádrovich Aliz

Végzettség/Titulus: test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető

Elérhetőség: www.bodyandlife.hu
e-mail: info@bodyandlife.hu
Telefon: +36 30 631 9597 

Bemutatkozás:

Ő maga is egy női betegségben – endometriózisban – volt érintett, többek között ennek hatására indult el egy mély önismereti úton. Most már évek óta főállású segítőként a test és a lélek kapcsolatával foglalkozik. Hisz abban, hogy a belső világunkhoz a testünkön keresztül vezet a legrövidebb út, ezért segítő munkájában is alkalmazza a testből kiinduló módszereket. Egyénileg és csoportosan is foglalkozik a hozzám fordulókkal.

„Mélyen hiszek abban, hogy minden kérdésünkre megtalálhatjuk a választ a belső világunkban. A szomatodráma egy játékos önismereti módszer, ami abban segít, hogy kapcsolatot teremtsünk a belső folyamatinkkal. Nemcsak beszélgetünk egy témáról, hanem játékosan kivetítjük a térbe mindazt, ami bennünk zajlik. Élményszerű tapasztalatot szerezhetünk a jellemző viselkedésmódjainkról, hiedelmeinkről, és a játék segítségével új, optimálisabb működésekre cserélhetjük őket. Én magam is a szomatodráma segítségével gyógyultam ki egy női betegségből. Nemcsak a testem gyógyult meg, hanem az egész életem sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb lett. A szomatodrámás látásmód azóta életformámmá vált. Bármilyen nehézséggel szembesülök az életemben, mindig a játékokhoz fordulok, és választ találok a kérdéseimre. Ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom a hozzám fordulókat csoportos és egyéni foglalkozásaimon, legyen szó női betegségekről, a várva várt baba késlekedéséről vagy bármilyen testi vagy lelki témáról, ami megoldásra vár.”

Témakörök: meddőségi problémák, a betegségek lelki üzenetinek a feltárása, a nőiség megélése, önismeret, önbizalom, önszeretet fejlesztése

Konzultáció/rendelés: egyéni konzultáció egyeztetés alapján, csoportos fejlesztés időpontjai a honlapon találhatók

Nyelv: magyar

Rendezés:
Nézet: