Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Viniczai Andrea

Végzettség/Titulus: life-, és business coach

Elérhetőség: www.avandi.hu
+36 30 451 3355, e-mail: info@avandi.hu
Ülések helyszíne: 1118 Budapest, Sümegvár utca 12. vagy más előre egyeztetett helyszín

Bemutatkozás:

Viniczai Andrea life-, business-, sport coach, tréner és újságíró. Több mint húsz éve foglalkozik emberek támogatásával és az írással. A szakma alapjait a Magyar Televízióban sajátította el, majd tanított, sajtófőnökként dolgozott, rádiózott. Publikált a legjelentősebb magyar magazinokban, jelenleg a Magyar Coachszemle vezető szerkesztője. Hobbijait és hivatását ötvözve fejlesztette ki a Running&Coaching szolgáltatást, melynek során a szabadban, sportolás közben folytat coaching üléseket, illetve coaching alapú tréningeket kínál többféle témakörben.

Mindannyiunknak több területen kell teljesítünk nap mint nap. Szülők vagyunk, házastársak, kollégák, edzéstársak, háztartásvezetők és saját álmaink megvalósítói. Felgyorsult életvitelünk mellett saját felelősségünk, hogy megtanuljunk ügyesen egyensúlyozni a feladataink között, és kialakítsunk egy olyan harmonikus balanszt,amellyel munkahelyünkön hatékonyabbak, személyes kapcsolatainkban pedig boldogabbak lehetünk.

„Hiszem azt, hogy a sors keretet ad mindenki életéhez. Azonban az, hogy a keretet milyen tartalommal töltjük meg, és egyáltalán megpróbáljuk-e újrakeretezni az életünket, csak rajtunk múlik. Gyerekkoromtól fogva azt éreztem, hogy a saját boldogságom mellett legalább ugyanannyira fontos, hogy a körülöttem levők is boldogok legyenek. Ez adta az én keretemet. Sokat tanultam és dolgoztam azért, hogy ebbe a keretbe tükröt helyezhessek, és az ügyfeleim felé fordítva abban segítsek nekik, hogy megtalálják a megoldásaikat.”

Témakörök: önbizalom-tuning, önismeretfejlesztés, motiváció, életmódváltás, beauty coaching, karrierváltás, munka-magánélet egyensúlya, kiégés, önmegvalósítás, párkapcsolati gondok, meddőségi probléma

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar

Rendezés:
Nézet: