Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tanulj optimizmust!

Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Vásárhelyi Judit

Gyakorlatok és módszerek a pozitív szemlélet kialakításához és fenntartásához

Ez a workbook ahhoz ad praktikus gyakorlatokat, tippeket, hasznos tudást, hogy hogyan lehet szemléletünket, gondolkodásmódunkat pozitív irányba fejleszteni önismerettel, tanulással, önmagunk fejlesztésével.

A szerző ajánlása: “Ha ezt a workbookot végigolvasod, és a gyakorlatokat is elvégzed, jobban megismerheted önmagadat, szemléletmódodat, erősítheted a világhoz való pozitív hozzáállásodat. Lesznek felismeréseid mások gondolkodásmódjával kapcsolatosan is, ez is segít neked a világban való jobb eligazodásban, saját magad önérvényesítésében.”

Menny.:db

Leírás

Ez a workbook neked szól, ha szeretnél pozitívabban gondolkodni, megtalálni az élet örömeit, vagy önmagaddal foglalkozni, hogy optimistábban szemléld a veled és a környezetedben történteket. Neked szól ez a workbook akkor is, ha valami miatt most nem érzed a helyeden magad, valami nem komfortos számodra, és erőt szeretnél gyűjteni a továbblépéshez. Neked szól akkor is, ha olyan helyzetben vagy szakmailag, vagy magánemberként, hogy szeretnél boldogabban, elégedetteben élni. Sőt, ha segítő szakember vagy és a kliensed, ügyfeled, coached dolgozik hasonló témán, akkor ez egy alkalmas munkafüzet arra, hogy segítsd a fejlődésben, felfedezze a magában rejlő és az őt körülvevő értékeket.  A pozitív szemléletmód kiemelten fontos ahhoz, hogy jó minőségű életet élhessünk. Ha úgy érzed, hogy munkádban, teljesítményedben, életedben is megrekedtél, elakadtál, ha kezdeményező kedved a múlté, mert erőforrásaid elapadni látszanak, alacsony az önbizalmad, örömtelennek érzed az életet, akkor ez lehet a kivezető út.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Pozitív gondolkodásmód tesztet, amellyel felmérheted magad, hol is tartasz most
  • 12 interaktív, pozitív gondolkodásmód fejlesztésére irányuló gyakorlatot
  • Önreflexiós gyakorlatokat, mellyel megvizsgálhatod saját hozzáállásodat
  • Szükségleteid és célkitűzéseid megállapításához módszertant