Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tanulj optimizmust!

Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Vásárhelyi Judit

INTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen bele lehet írni, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.  

Gyakorlatok és módszerek a pozitív szemlélet kialakításához és fenntartásához

Ez a workbook ahhoz ad praktikus gyakorlatokat, tippeket, hasznos tudást, hogy hogyan lehet szemléletünket, gondolkodásmódunkat pozitív irányba fejleszteni önismerettel, tanulással, önmagunk fejlesztésével.

A szerző ajánlása: “Ha ezt a workbookot végigolvasod, és a gyakorlatokat is elvégzed, jobban megismerheted önmagadat, szemléletmódodat, erősítheted a világhoz való pozitív hozzáállásodat. Lesznek felismeréseid mások gondolkodásmódjával kapcsolatosan is, ez is segít neked a világban való jobb eligazodásban, saját magad önérvényesítésében.”

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ez a workbook neked szól, ha szeretnél pozitívabban gondolkodni, megtalálni az élet örömeit, vagy önmagaddal foglalkozni, hogy optimistábban szemléld a veled és a környezetedben történteket. Neked szól ez a workbook akkor is, ha valami miatt most nem érzed a helyeden magad, valami nem komfortos számodra, és erőt szeretnél gyűjteni a továbblépéshez. Neked szól akkor is, ha olyan helyzetben vagy szakmailag, vagy magánemberként, hogy szeretnél boldogabban, elégedetteben élni. Sőt, ha segítő szakember vagy és a kliensed, ügyfeled, coached dolgozik hasonló témán, akkor ez egy alkalmas munkafüzet arra, hogy segítsd a fejlődésben, felfedezze a magában rejlő és az őt körülvevő értékeket.  A pozitív szemléletmód kiemelten fontos ahhoz, hogy jó minőségű életet élhessünk. Ha úgy érzed, hogy munkádban, teljesítményedben, életedben is megrekedtél, elakadtál, ha kezdeményező kedved a múlté, mert erőforrásaid elapadni látszanak, alacsony az önbizalmad, örömtelennek érzed az életet, akkor ez lehet a kivezető út.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Pozitív gondolkodásmód tesztet, amellyel felmérheted magad, hol is tartasz most
  • 12 interaktív, pozitív gondolkodásmód fejlesztésére irányuló gyakorlatot
  • Önreflexiós gyakorlatokat, mellyel megvizsgálhatod saját hozzáállásodat
  • Szükségleteid és célkitűzéseid megállapításához módszertant

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók.

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.