Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tanulás stressz nélkül, avagy 70 százalékkal hatékonyabb tanulás

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Andrási Betty

NTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen írható, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.  

Eleged van abból, hogy állandóan kikészülsz a vizsgaidőszakban? Hiába olvasod az anyagot, nem megy a fejedbe? Utálod, hogy sokat tanulsz mégsem sikerül? Bepánikolsz, ha vizsgázni kell? Akkor ez a workbook szuper hasznos lesz számodra! Segít ugyanis megszabadulni a félelmeidtől és a felesleges stressztől. Ha szeretnél fejlődni és a tanulási helyzeteket, a vizsgákat könnyebben és egyben sikeresen venni, akkor ne sajnáld magadtól az időt: tanulj a tanulásról, ismerj meg hasznos módszereket!

A szerző ajánlása: “Az egész életünk egy tanulás, tanuljunk hát stressz nélkül. Ehhez a tanulási önismeret egy hasznos kiindulópont ahhoz, hogy jó alapokra építs fel egy egész rendszert, tanulási szokásokkal és hatékony, egyszerű és nagyszerű módszerekkel. Remélem ezzel a workbook-kal Neked is segíteni tudok ebben.” Andrási Betty, pszichológus

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Egy nagyszerű élethez hozzátartozik, hogy jól érzed magadat, hogy örömmel végzed, amit csinálsz. Ha a vizsgaidőszak, a vizsgák, a tanulás kikészít, ha ideges vagy és stresszelsz, akkor ez kioltja a jó közérzetet, és nem vagy nehezebben sikerül helytállni. Tudd, hogy a hozzáállásod változtatható és ezzel a workbookkal pozitívan befolyásolhatod önmagad, a tanuláshoz és a vizsgákhoz való attitűdöd és így nyilvánvalóan a végeredményt is. Hajrá!

A munkafüzet a következő önismereti gyakorlatokat tartalmazza:

  • Tanulási önismeret kérdések, gyakorlatok
  • Tanulási típus teszt
  • Tanulási terv készítése
  • Tanulási környezet kialakítása
  • Tanulási körülmények és megfelelő időpont kialakítása
  • Vizsgázási attitűd gyakorlatok