Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szerettesd meg az értekezleteket!

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Márton-Koczó Ildikó

Nem szeretsz meetinget tartani vagy részt venni rajtuk mert tudod, hogy mindenki unalmasnak, feleslegesnek és túl hosszúnak tartja, legszívesebben kihagyná a munkanapjából? Nem túlzás azt mondani, a meetingeket mindenki utálja. De valóban így kell ennek lennie? Vagy tarthatunk eredményre vezető és tartalmas meetingeket is?

A szerző ajánlása: “Nincsenek tökéletes munkahelyek, tökéletes csapatok és tökéletes értekezletek sem, így elegendő, ha a csapat és számodra is elfogadható változtatással fejleszted a közös megbeszéléseket, hogy azok egyre inkább minőségi időt jelentsenek számodra és a kollégák számára is. Ehhez találsz 10 ötletet a munkafüzetben. Hajrá!”

Márton-Koczó Ildikó

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Értekezletet tartani igenis hasznos és célravezető lehet: használhatjuk információátadásra, döntés-előkészítésre vagy a döntés meghozatalára, probléma feltárására vagy annak megoldására. Elküldtünk egy listát két nagyvállalat munkavállalói számára olyan kérdésekkel, amelyekből kiderül, hogy miért lehet mégis unalmas számukra meetingekre járni. Próbáljunk meg ezekből tanulva értekezletet szervezni, alakítsuk át és szerettessük meg a meetingeket együtt.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Okok, amiért mindenki utálja a meetingeket
  • 10 praktikus tipp, hogyan alakítsd át és szerettesd meg az értekezleteket

Töltsd le ezt az ingyenes workbookot és tudd meg, neked és csapatodnak milyen a hozzáállása a meetingekhez. Próbáld ki hasznos tippjeinket már ezen a héten, hiszen nincs veszteni valód!