Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz épp: > >

RÓLUNK

Márton-Koczó Ildikó vagyok, az OK vagyok! alapítója. Az OK vagyok ötletét saját személyes történetem is inspirálta. Voltam olyan nehéz élethelyzetben, amikor nem várhatott tovább, hogy elkezdjek foglalkozni önmagam megismerésével, elraktározott sérelmekkel, félelmekkel és tanult mintákkal kezdjek dolgozni, hogyan tudok játszmákat törni, új szokásokat kialakítani, traumát feldolgozni. Akkor még nem tudtam, hogy ezt az önmagamon végzett munkát úgy is hívhatjuk: self coaching. Lényege, hogy nem azt várjuk, majd valami csoda történik, hanem cselekvőn, tetterősen teszünk magunkért, dolgozunk azon, hogy minőségibb életet éljünk.

Nemcsak én, hanem az okvagyok.hu minden fejlesztője, szerzője hisz abban, hogy képesek vagyunk dolgozni magunkon és ezt érdemes is megtennünk! Már csak azért is, mert mi magunk vagyunk a saját életünk legjobb szakértői. Ez az oldal abban segít, hogy légy önmagad coacha. Hasznos kérdéseket találsz, személyes történeteket, tanulságos írásokat és gyakorlatias személyiségfejlesztő workbookokat. Eseményeket is szervezünk és dolgozunk azon, hogy egy igazán nagyszerű szakemberekből álló adatbázist építsünk – ha a self coaching kevés lenne, akkor is tovább tudj haladni egy megfelelő szakértő segítségével.

Jómagam 2011 óta dolgozom főállásban coach-ként, trénerként, mentális segítőként és ez idő alatt csodálatos módszerekkel ismerkedtem meg, nagyszerű emberekkel találkoztam, kiváló szakemberekkel dolgoztam és dolgozom együtt és folyamatosan tanulok tőlük. Célom, hogy összegyűjtsem és elérhetővé tegyem azt a tudásbázist, amit az évek alatt megtanultam, alkalmazok és tanítok, ezáltal segítve az önismereti munkát és a fejlődést mindenki számára. Nagyon hálás vagyok, hogy ebben a misszióban korántsem vagyok egyedül: ezt az oldalon található sok izgalmas és hasznos anyag bizonyítja, amely folyamatosan bővül.


Örülök, hogy itt vagy és Te is dolgozol azon, hogy OK légy, vagy tartósan az maradj!

Ha szívesen megismernéd a történetem, akkor nézd meg bemutatkozó videómat!

Az oldalon hasznos írásokat, workbookokat, vagyis szó szerint munkafüzeteket, segítő feladatokat, inspiráló személyes történeteket és folyamatosan bővülő szakember adatbázist találsz, amit mankóként használhatsz fel önismereted fejlesztéséhez.

Készen állsz az önmagaddal való munkára? Kérlek, a munkafüzeteket csak akkor töltsd le, ha a válaszod igen. Senki nem fog helyetted dolgozni azon, hogy nagyobb önbizalmad, jobb állásod, szebb életed, erőteljesebb önkontrollod, stb. legyen. Erre egyetlen ember képes: TE. Vagyis, ha a workbookoktól azt várod, hogy megváltoztatják az életed, akkor tévedsz! A workbookok inspirálnak, módszereket adnak, segítik az önmagaddal kapcsolatos megértést, cselekvésre ösztönöznek, katalizátorként hatnak, szóval self-coaching anyagok: segítik, hogy dolgozz magadon!

Nézz körül olvasnivalóink között!