Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mondj igen-t magadra!

Ár:
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Dr. Bányai Edit

Úgy érzed csak statiszta vagy a saját életedben? Mindenki más fontos neked, csak önmagadra nem jut megfelelő minőségű idő? Szívesen mondanál nemet, de már „megszoktad”, hogy igent mondasz a feladatokra és bizony mások is megszokták már ezt tőled? Mások igényeit a sajátod elé sorolod? Kisegíted a kollégád a munkában és még a szomszéd gyerekét is te hozod haza az iskolából? Elhatározod, hogy most kiállsz magadért, de aztán megsajnálsz valakit és újabb feladatot vállalsz be? Ha a felsorolt helyzetekre többségében igennel feleltél, akkor ez a workbook neked szól. A szerző 20 kérdése mentén dolgozhatsz magadon, hogy megértsd miből fakadnak az igenjeid. Az őszinte válaszaid, a saját magad jobb megértése biztos, hogy elősegíti a változást.

A szerző ajánlása:

"Ha úgy érzed, itt az idő, hogy megértsd a szándékod elleni igenek hátterét és megtanuld a lassan szokássá vált igeneket nemekre váltani, akkor javaslom a workbook kérdéseinek végig gondolását és a feladatok elvégzését. Tartalmas munkát kívánok!" Dr. Bányai Edit

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Folyamatos időhiányban szenvedsz? Mindig te vagy, aki szívességet tesz másoknak? Te hagyod el az irodát utolsóként? A családodban rád marad a legtöbb elintéznivaló? Van, hogy másokat hibáztatsz a helyzeted miatt? Sokszor érzed úgy, hogy a körülmények áldozata lettél? Legtöbb esetben nem az időből van kevés, hanem a nemekből. A nemekből, amiket másoknak megengedsz, Te magad viszont ritkán élsz a nemet mondás hatalmával. Itt az idő, hogy meg tudd húzni a határt. A gyakorlatok elősegítik, hogy igent tudj mondani magadra, ahelyett hogy másoknak mondanál igent. Fejlődj a munkafüzetünk által!

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Az igeneid és nemeid megfigyelésére és megvizsgálására irányuló  gyakorlatokat
  • A szándékod elleni igenek feltérképezését és megoldási javaslatokat rájuk
  • Cselekvésre és felelősségvállalásra ösztönző feladatokat és kérdéseket

A munkafüzet letöltésével egy olyan segítő anyagot kapsz, amihez bármikor visszatérhetsz, ha újra úrrá lenne rajtad az igen-mondás megszokása. Biztatunk, hogy vágj bele és tégy végre magadért!