Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Márton-Koczó Ildikó

Végzettség/Titulus: ICF MCC akkreditációval rendelkező vezetőfejlesztő

Elérhetőség: www.okvagyok.hu, www.businesscoach.hu
E-mailek: ildiko@okvagyok.hu és koczo.ildiko@braintrend.hu
Social media: https://www.instagram.com/okvagyok.hu/ és  https://www.facebook.com/okvagyok.hu

Bemutatkozás: Az okvagyok.hu alapítója. Elkötelezett vezető-, és készségfejlesztő, aki az ICF (International Coach Federation) legmagasabb nemzetközi minősítésével, MCC (Master Certified Coach) rendelkezik. Hisz abban, hogy a tudatos önismereti munka elősegíti a minőségi, kiegyensúlyozott(abb) életet. Bár legtöbb ügyfele az üzleti szférában dolgozik, büszke arra, hogy több civilszervezet vezetői csapatát is fejlesztheti. Több mint 20 éves üzleti tapasztalata van. 

„Vannak dolgok, amik nélkül nem lehet élni: levegő, ívóvíz, fény és nem élhetünk önmagunk nélkül sem. Van, hogy haladunk, rohanunk, robotolunk és a sok feladat, kihívás, rengeteg információ és inger között elveszítjük magunkat. Ezért időnként nem érezzük jól magunkat a saját bőrünkben, nem vagyunk okék, valami hiányzik. Van, aki hosszú ideig kibírja így, van, aki azonnal keresi, hogy milyen önsegítő technika vagy segítő szakember áll rendelkezésre. Minden fejlesztői munkának azzal érdemes kezdődnie, hogy az ügyfél, a kliens, a coachee újra felfedezhesse, megkeresse és megtalálja önmagát abban a helyzetben, környezetben, amelyben épp van. Amíg ez a folyamat nem kezdődik el, addig csak külső munka zajlik, igazi fejlődés akkor van, ha a munka belül folyik. A belső, vagyis az önismereti munka nagymértékű elkötelezettséget kíván az ügyféltől és a fejlesztőtől egyaránt.”              

Publikált könyvei: Karrierklinika (2007), Lélekprofit (2011), Az 50 legjobb magyar üzleti döntés és 15 a legrosszabbak közül (2013), Sztoriprofit  - félszáz ütős sztori és a történetfeldolgozás módszertana (2015), Self-Menedzser, 91 eszköz és tipp, hogy még jobb vezető légy (2016)

Témakörök: szakértőből vezetővé válás, vezetői elakadás, személyes és team márka építése, nehéz és konfliktusos helyzetek kezelése, motiváció és inspiráció, stresszkezelés.      

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar

Leírás