Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kayser Ágota

Végzettség/Titulus: tréner, business coach, teamcoach.

Elérhetőség:

agota.kayser@gmail.com, +36-20-8289-035

Bemutatkozás:

Mottója: „A sikeres emberek tudják, hogy hova mennek, és van egy tervük, hogy eljussanak oda.”

Több mint 15 évig multinacionális szolgáltató vállalatoknál dolgozott sales támogatóként, vezetőként, 9 éve támogat vezetőket. “Vezetők támogatójaként középvezetők irányításában, támogatásában vettem részt a humánerőforrás kiválasztásától az üzleti célok kitűzésén át az eredményértékelési folyamatokig. A középvezetők fejlesztésében nagy segítségemre volt 2014-től business coach végzettségem, támogatásukban egyaránt használtam tréningeket, személyes és shadow coachingot.”

Coaching tapasztalatokat szerzett a pénzügyi szektor mellett telekommunikációs, KKV, biztosítási és nonprofit szektorban is. Trénerként a következő témákkal dolgozik: Frissen kinevezett vezetők képzése (vezetői szerep tudatosítása), Vezetői önismeret, Sales coaching eszközök és módszerek, Sales Management tréning, Vezetői stílusok, vezetői eszköztár, Helyzetfüggő vezetés, Franklin Covey 7 Habits.

“Közös munkánk során abban szeretnélek támogatni, hogy elérd egyéni és szervezeti céljaidat, a kihívásokra találj új/jobb megoldásokat. Építsünk a már meglévő erősségekre, tudásra, tapasztalatra és használjuk fel ezeket a célok eléréséhez! A megerősödés magával hozza majd, hogy a jövőbeli hasonló helyzeteket könnyebben felismerd, megtanuld megoldani.”

Filozófiája: „A kreativitás legnagyobb kihívása, hogy a saját életed megalkosd. A legtöbb ember azzal tölti az életét, hogy olyanná váljon, mint amilyennek az elvárások vagy ideálkép szerint lennie kell, ahelyett, hogy megvalósítaná önmagát. Pedig az ember nagyszerűsége nem abban rejlik, hogy mindig tökéletes, hanem abban, hogy mindig képes tanulni, fejlődni és változni.”

Témakörök: Vezetői szerep tudatosítása, önismeret; Vezetői eszköztár fejlesztése; Kollégák fejlesztése – fejlesztési terv, coaching; Motiváció; Időgazdálkodás; Együttműködés fejlesztés

Konzultáció/rendelés: egyéni egyeztetés mentén

Nyelv: magyar