Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Így használj fel egy történetet a vezetői munkádhoz

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Márton-Koczó Ildikó

Érdekel a storytelling, egy-egy történetnek a feldolgozása? Szívesen dolgozol analógiákkal a vezetői munkád során? Érdekel, hogyan motiválhatod a kollégáid, a csapatod mások történetein keresztül? Hogyan érdemes párhuzamot vonni a cselekmény és a valóság között? Mutatunk egy konkrét vállalati példát.

A szerző ajánlása: “Sok történet használható önmagunk vagy mások inspirálásához. A vállalati működésben használható történeteknek korántsem kell feltétlenül üzleti jellegű sztorinak lenni. Az analógia a lényeg, hogy a vezető vagy a vezetői csapat érezze, lássa, értse a hasonlóságot a történet hőse, helyzete és saját kihívása között. Ebben a workbookban egy konkrét esetet találsz.” Márton-Koczó Ildikó

Leírás

Egy jó történet motivál, inspirál, egyértelművé tesz, cselekvésre buzdít, általa jobban megérthetjük a helyzetet amiben vagyunk. Ez nem véletlen, hiszen a jó történetek analógiák, párhuzam vonható a sztori és a valóság között, s a hasonlóság nem véletlen. Épp ezért érdemes vezetőként abban gondolkodni, milyen hasznos, érdekes történettel „dobható fel” egy közös megbeszélés, értkezlet, céges elvonulás.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Egy más korban és helyzetben játszódó, mégis a vállalati működésben is tanulságos és motiváló történetet
  • Egy vezetői példamutatást
  • Egy csapat motivációjának élénkítését
  • Tanulságok egy konkrét példán keresztül

Ezzel az ingyenes workbookkal kívánunk segítséget nyújtani vezetői feladataidhoz. Reméljük, hasznosnak találod a történetet, inspirál Téged és te magad is motiválni tudod majd hasonló történeteken keresztül a munkatársaid. Biztatunk, hogy vágj bele!