Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz épp: Kezdőlap >

Homolya Emese

Homolya Emese

Végzettség/ titulus: coach, tréner, mediátor
Elérhetőség: +36 (30) 202 9692
emese.homolya@gmail.com

Bemutatkozás:A szobor benne van a kőben, csak le kell róla ütögetni a felesleget.” – Michelangelo mondata megérintett. Ezért aztán „szerszámot adogatok” azoknak, akikkel coaching ülésen, tréning szituációban vagy mediációban találkozom – ők pedig „ütögetik a felesleget”.
A szobrászkodás kihívást jelentő feladat ám – épp úgy, mint elakadni különféle helyzetekben, akár munkában, akár a magánéletben. Szenvedélyem az emberek támogatása, örömmel tölt el egy-egy megoldott probléma.
Sokszor csak meg kell moccantani az élet kaleidoszkópját – és átrendeződik a kép. Fontosak a felismerések, a változ(tat)ások. A megoldás, a feloldás kulcscsomója mindig ott van a közelben - coach-ként a megfelelő kulcs kiválasztását, a zár megtalálását és a beillesztést segítem; az elforgatás már szinte gyerekjáték.
…és persze a folyamat végén közösen ámulunk a szobor különleges egyediségén: a befektetett munka tiszteletre méltó eredményén…
(Gyerekekkel, kamaszokkal, fiatal pályakezdőkkel is dolgozom, ez viszonylag új szál a munkámban - nagyon izgalmas és szép feladat.)

Témakörök: önismeret (DISC), önbizalom fejlesztés, reziliencia/ változáskezelés, személyes hatékonyság, stresszhelyzetek kezelése, emberi kapcsolatok problematikái – mediációval is, életközép-válság, értékek-szerepek-célok, életkorból adódó helyzetek kezelése, női helyzetek – önérvényesítés (üvegplafon), munkahelyi elismerés: visszajelzések szükségessége és módszertana, EQ „Elég jó vagyok!”, agilitás (scrum) támogatása, „kamasz kócsing” = coaching tiniknek.

Konzultáció: egyeztetés után

Nyelv: magyar

Rendezés:
Nézet: