Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan teremtsd meg a munka és a magánélet összhangját?

Hogyan teremtsd meg a munka és a magánélet összhangját? Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Viniczai Andrea

Ha bűntudatod van, mert sokat dolgozol, holott a családdal is tölthetnéd az időt – vagy épp fordítva –, akkor érdemes elgondolkodni, hogyan tudsz nagyobb egyensúlyt teremteni életed különböző területei között. Ugyanez a helyzet akkor is, ha önmagadra nem marad elegendő időd…

A szerző ajánlása:

"Naponta 24 óránk van, hogy bezsúfoljunk mindent, ami fontos számunkra. A családi együttlétet, a munkát, az aktív szabadidőt és a pihentető alvást. És bár mindegyik elem lényeges szerepet játszik, mégis óriási kihívás, hogyan tudjuk összeegyeztetni magánéletünket hivatásunkkal. Ez a munkafüzet segít megtalálni a saját válaszaidat, és fókuszt mutat azokra az életterületekre, amelyek igazán fontosak számodra.

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Felgyorsult világunkban bizony nehéz meghúzni a határt a munkahely és magánélet között, ezért érdemes és nagyon hasznos olyan technikákat tanulni, amiket rendszeresen alkalmazva vissza tudod nyerni az irányítást saját időbeosztásod és egyben magánéleted felett. Ez a munkafüzet pontosan ebben segít neked.

Sok esetben az egyensúlyhiány forrása és táplálója mi magunk vagyunk, így a megfelelő időmenedzsment-, delegációs- és asszertív kommunikációs technikákat elsajátítva nagyban meg is könnyíthetjük saját életünket. Erre invitálunk ezzel a munkafüzettel, Viniczai Andrea life-, business coach, tréner és újságíró segítségével, aki gyakorlati feladatokon keresztül segít felmérni jelenlegi helyzeted, rávilágít ezáltal a fejlesztendő területekre és megoldási technikát ajánl rájuk.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Helyzeted feltérképezésére irányuló gyakorlatokat
  • Hatékony segítséget az "időtolvajok" ellen
  • A nemet mondás művészetét
  • A delegálást elősegítő gyakorlatokat

Mindegy, hogy milyen pozícióban dolgozol: légy főnök, alkalmazott, vállalkozó vagy szabadúszó, ez a munkafüzet mindenképp hasznodra lesz. Segítünk átstrukturálni mindennapjaidat, ami által kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhetsz. Kipróbálod a javasolt technikákat?