Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan teremtsd meg a munka és a magánélet összhangját?

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Viniczai Andrea

Ha bűntudatod van, mert sokat dolgozol, holott a családdal is tölthetnéd az időt – vagy épp fordítva –, akkor érdemes elgondolkodni, hogyan tudsz nagyobb egyensúlyt teremteni életed különböző területei között. Ugyanez a helyzet akkor is, ha önmagadra nem marad elegendő időd…

A szerző ajánlása:

"Naponta 24 óránk van, hogy bezsúfoljunk mindent, ami fontos számunkra. A családi együttlétet, a munkát, az aktív szabadidőt és a pihentető alvást. És bár mindegyik elem lényeges szerepet játszik, mégis óriási kihívás, hogyan tudjuk összeegyeztetni magánéletünket hivatásunkkal. Ez a munkafüzet segít megtalálni a saját válaszaidat, és fókuszt mutat azokra az életterületekre, amelyek igazán fontosak számodra.

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Felgyorsult világunkban bizony nehéz meghúzni a határt a munkahely és magánélet között, ezért érdemes és nagyon hasznos olyan technikákat tanulni, amiket rendszeresen alkalmazva vissza tudod nyerni az irányítást saját időbeosztásod és egyben magánéleted felett. Ez a munkafüzet pontosan ebben segít neked.

Sok esetben az egyensúlyhiány forrása és táplálója mi magunk vagyunk, így a megfelelő időmenedzsment-, delegációs- és asszertív kommunikációs technikákat elsajátítva nagyban meg is könnyíthetjük saját életünket. Erre invitálunk ezzel a munkafüzettel, Viniczai Andrea life-, business coach, tréner és újságíró segítségével, aki gyakorlati feladatokon keresztül segít felmérni jelenlegi helyzeted, rávilágít ezáltal a fejlesztendő területekre és megoldási technikát ajánl rájuk.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Helyzeted feltérképezésére irányuló gyakorlatokat
  • Hatékony segítséget az "időtolvajok" ellen
  • A nemet mondás művészetét
  • A delegálást elősegítő gyakorlatokat

Mindegy, hogy milyen pozícióban dolgozol: légy főnök, alkalmazott, vállalkozó vagy szabadúszó, ez a munkafüzet mindenképp hasznodra lesz. Segítünk átstrukturálni mindennapjaidat, ami által kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhetsz. Kipróbálod a javasolt technikákat?

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.