Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan találd meg a vágyat és a harmóniát a kapcsolatodban?

Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Bibók Bea

Szeretitek egymást, de nem működik a szex? Elköteleződtetek egymás iránt, de elmúlt a vágy? Fáradtan értek haza a munkából és már nincs energia a másikra? Mindez gyakori jelenség a párkapcsolatokban. A workbookot egy neves szexuálpszichológus, párterapeuta készítette és abban segít, hogy mit tehetünk, ha szeretjük egymást a párunkkal, közös jövőt tervezünk, esetleg jó ideje társak vagyunk, és minden más működik, csak az intimitás hiányzik a mindennapokból. A feladatok abban segítenek, hogyan őrizhetjük meg a szenvedélyt hosszú távon és mit tehetünk azért, hogy a biztonságos családi élet és a szexuális vágy is rendben legyen a kapcsolatunkban.

A szerző ajánlása: “A hozzám érkező párok és egyének egyik legmarkánsabb problémája, hogy nem működik a szexuális életük. Gyakran a kezdeti szenvedély után megritkul, egyhangúvá válik, vagy éppen teljesen elmarad a szex és gyakran már néhány év után is megjelenik a vágy hiánya a kapcsolatokban. Egy olyan kihívásra ösztönözlek ezzel a könyvvel, amiben 10 feladaton keresztül tapasztalhatod meg, hogy TE is tudsz tenni a párkapcsolatodért.” Bibók Bea

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A munkafüzet abban segít Neked, hogy könnyebben felismerd, a Te párkapcsolatodban mi okozza a vágy múlását, és tudatos partnerként képes légy újraéleszteni a szenvedélyt! A munkafüzet segítségével többet tudhatsz meg a partneredről és önmagadról, elsajátíthatod azokat a  módszereket, amelyek támogatják a hiányzó szexuális harmónia megteremtését. Nem csak akkor nyújthat számodra segítséget, ha már kialakultak a problémák, használhatod megelőzésként, a párkapcsolatod karbantartásához is.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

Kérdéseket és válaszokat a párkapcsolatok nehézségeiről

Párkapcsolati szerepeket tisztázó gyakorlatokat

Különböző önsegítő, tudatos jelenlétre ösztönző hétköznapi feladatokat, hogy a párkapcsolatod boldogabbá és teljessé váljon

Töltsd le a munkafüzetet, három naponta végezz egy egy-egy gyakorlatot, vagy foglalkozz annyi időt a feladatokkal, amennyire csak szükséged van, hiszen akár több alkalommal is újra olvashatod őket. Nem siettet senki, nincs időlimit, csak Te, a párod és a gyakorlatok. Biztatunk, hogy éleszd újra a vágyat a kapcsolatotokban!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.