Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan legyen nagyobb önbizalmam?

Hogyan legyen nagyobb önbizalmam? Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Andrási Betty

Ha önkritikusan időnként azt mondod magadnak: “nincs önbizalmam”, “nem szeretem önmagam, nem érek semmit”, “ nekem biztosan nem sikerül”, akkor ez a workbook Neked íródott. Talán épp mi magunk mondogatjuk magunknak ezeket a bántó dolgokat. Mit tehetünk, ha szeretnénk magunkat jobban érezni, magabiztosabbnak lenni, határozottnak, kiállni önmagunkért, szeretnénk megfelelési kényszer nélkül élni, önmagunkat választani mások helyett? Ez a workbook abban segít neked, hogy képes légy minderre.

A szerző ajánlása: “Az első, és az egyik legfontosabb dolog amikor önismeret-fejlesztésbe kezdesz, hogy milyen a belső motivációd. Amíg ez nincs meg, addig ez a segédanyag is csak egy lesz a sok közül, amiről azt gondolod: „majd elolvasom, majd megcsinálom”. És nem változik semmi. Ha azonban IGEN-t mondtál, akkor segítek, mint ahogy több száz embernek is segítettem, hogy tele legyenek önbizalommal.” Andrási Betty

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Ne várd, hogy más táplálja az önbizalmad vagy, hogy alulértékeljenek, és jó, ha tudod, hogy ha te nem becsülöd önmagad, más miért tenné ezt? Sokan úgy gondolják, az önbizalomhiány minden gondjuk oka. Azt azonban mégsem tudják, mit is jelent ez pontosan, hogy mi a különbség önbizalom, önismeret, önbecsülés, önszeretet, önelfogadás, önértékelés között. Fontos tisztázni a különbségeket, hiszen ezek egymáshoz igen hasonló, mégis teljesen különböző fogalmak. Csak akkor érhetjük el, hogy nagyobb legyen az önbizalmunk, ha pontosan tudjuk, mi az, amin változtatnunk kell ezek közül és mi, mivel és hogyan függ össze. Ez a munkafüzet segít tisztázni a felmerülő kérdéseket és elindít a vágyott önbizalom növeléshez vezető úton.

 

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Egy önértékelési gyorstesztet
  • Gyakorlatokat az önértékelésed kiépítéséhez és önértékelési problémáid leküzdéséhez
  • Hasznos önismereti és önelfogadási kérdéseket, feladatokat
  • Az egészséges önbizalom, önbecsülés eléréséhez vezető út lépéseit

A munkafüzet kitöltésével reméljük, hogy jobban érzed majd magad és segíthetünk tisztázni fontos kérdéseket magaddal kapcsolatban. Ha tetszett, ajánld azoknak is, akiknek a környezetedben szüksége lehet rá! Biztatunk, hogy vágj bele!