Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan állj fel életed legnehezebb helyzeteiből?

Hogyan állj fel életed legnehezebb helyzeteiből? Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Kocsis Gábor

Úgy érzed padlóra kerültél és nincs kiút? Veszteség, trauma, betegség, csalódás, szorongás – más nehéz helyzetben vagy, amelyből jó lenne talpra állni? Kilátástalannak tűnik a jelenlegi állapot, mégis megpróbálnál valamit változtatni rajta? Jó helyen jársz! Ebben a workbookban több önsegítő technikát is találsz. 

A szerző ajánlása: "A már megtörtént eseményeken változtatni nem tudsz, megpróbálnod elfelejteni nem érdemes (hiszen úgysem fog sikerülni, csak magaddal cipelnéd tovább őket), azonban a tapasztalataid felhasználva a korábbinál erősebb alapokat építhetsz magad számára." Kocsis Gábor

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Ez a workbook azért született, hogy támogatást kapj ahhoz, hogy az önsajnálatból, az áldozatszerepből kilépve ismét cselekvő ember légy, aki talpra akar és tud állni. Kocsis Gábor stroke-túlélő, űrkutató mérnök, harcművész, a hasznaldfel.hu alapítója gyakorlataival, módszereivel rávezet, hogy felmérd a válsághelyzeted és feladatokat kínál arra, hogy kezedbe vedd az irányítást. Készen állsz?

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • A helyzeted megismerését elősegítő gyakorlatokat
  • Áldozatszerepből való kilépés gyakorlatát, amely segítségével veszélyből lehetőséget kovácsolhatsz
  • Segítséget, hogy megtaláld saját szövetségeseid és "lámpásvivőid", akik segítségedre lesznek a nehéz helyzet feldolgozásában
  • Technikákat, amikkel befelé figyelhetsz és lecsendesedhetsz
  • Jövőképedet formáló módszereket, amelyekkel új alapot építhetsz magadnak és elindulhatsz a gödörből kifelé

A munkafüzetben szereplő feladatok nem csak a jelenlegi problémád megoldásában segítenek majd, hanem bármikor visszatérhetsz hozzájuk, amikor szükségét érzed. Biztatunk rá, hogy tégy egy próbát vele!