Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan add el magad coachként?

Ár:
5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Lisztes Henriett

INTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen írható, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.   

Biztosan többször megfordult már a fejedben a kérdés, hogy miként add el magad coachként és abban is biztosak vagyunk, hogy sok mindent kipróbáltál már, hogy be tudd indítani a saját üzleted, valamint stabil ügyfélkört alakíts ki. Fontos, hogy tisztában légy saját értékeiddel és felállíts egy stratégiát arra vonatkozóan, hogy miként kommunikálj leendő ügyfeleid és a szakmai szereplők felé. Hogyan is vágj bele, mire készülj fel? Ez a workbook nagy segítség lesz hozzá!

A szerző ajánlása: “Még nem feltétlenül egyértelmű az embereknek, hogy pontosan mikor van szükségük coachra, így hasznos, ha igényt tudunk kelteni önmagunk iránt. Coachként el kell tudnunk adni azt, hogy van értelme a fejlesztésnek, van értelme a coachingnak, és azt is, hogy van értelme velünk együtt dolgozni. És pont ránk van szükség a fejlődéshez.” Lisztes Henriett

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ha coachként szeretnél még jövedelmezőbb üzletet építeni, új ügyfeleket szerezni, és számodra motiváló, minőségi együttműködéseket megteremteni, akkor érdemes (folyamatosan) dolgoznod a személyes márkádon. Jó szakember vagy, szeretnéd önmagad láttatni a célcsoportod előtt? Szeretnéd eladni a coach kompetenciáidat? Hasznos, ha tudod: te magad vagy a termék, az értékeid, az egyediséged, a hangod hallatása egy külön feladat, amelybe energiát és időt szükséges tenned, ugyanúgy, mint a potenciális ügyfelek feltérképezése. Ez a workbook struktúrát ad ahhoz, hogy mit érdemes végig gondolnod, magadból megmutatnod ahhoz, hogy a figyelem rád is irányuljon.

 

A munkafüzet a következő önismereti és üzleti gyakorlatokat tartalmazza:

  • Saját márka felismerésére, meghatározására irányuló gyakorlatokat
  • Feladatokat, amikkel azonosíthatod a saját niche célcsoportodat
  • Branding és marketing tervezés alapjait
  • Gyakorlatokat, melyekkel az ideális jövőképeden dolgozhatsz
  • Ügyfélszerzésre és ügyfélmegtartásra irányuló gyakorlatokat


Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók.

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.