Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejlődj konfliktus-kezelésben!

Fejlődj konfliktuskezelésben! Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Kocsis Gábor

Nézeteltérésed van a főnököddel, a munkatársaddal? A szüleiddel, a gyermekeddel, a pároddal, vagy más családtagoddal, barátoddal kerültél ellentétbe? Bármi is legyen az a nézeteltérés vagy vitás helyzet, amelyet meg szeretnél oldani, mindenképp fontos, hogy hatékony konfliktuskezelési módszereket alkalmazz hozzá. Ez a workbook pontosan ebben segít Neked. Ha a sértettség, a tehetetlenség vagy a félelem helyett inkább a helyzet megoldása izgat, akkor hajrá, dolgozz magadon!

A szerző ajánlása:

"Ebben a gyakorlati útmutatóban olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyek egyaránt hatékonyan alkalmazhatók munkahelyi vagy személyes konfliktusos helyzetekben. Vannak köztük olyanok, amelyek a konfliktus másik szereplőjének (vagy szereplőinek) bevonását kívánják meg, de olyanok is, amelyeket egyedül, akár a másik fél közreműködése nélkül is tudsz alkalmazni." Kocsis Gábor

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

A legtöbb ember a konfliktusokat régen megszokott, vagy akár tanult minták alapján kezeli, azonban ezek a berögzült minták nem minden esetben a leghatékonyabbak. Ilyenkor érezheted azt, hogy a megoldás keresése és megtalálása helyett egyre mélyül a másikkal való nézeteltérés, vagy épp magaddal keveredsz konfliktusba, miért is így reagáltál, miért pont veled történik ez, stb. Ahhoz, hogy ne ragadj bele a helyzetekbe, a megfelelő hozzáállás gyakorlással hatékonyan fejleszthető.

Kocsis Gábor stroke-túlélő, űrkutató mérnök, harcművész, a hasznaldfel.hu alapítója olyan praktikus módszereket, gyakorlatokat állított össze, amelyek a munkafüzet letöltése, a feladatok elvégzése után azonnal támogatják a fejlődést a konfliktuskezelésben!

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Kapcsolati játszmák feltérképezésére irányuló gyakolatok
  • Saját és a másik fél szükségleteinek feltárására irányuló technikák
  • Nézőpontváltást elősegítő módszerek, amelyek segítenek a másik szemszögéből is megismerni a helyzetet

A munkafüzet letöltésével egy olyan segítő anyagot kapsz, amihez bármikor visszatérhetsz, ha újra szükséged lenne rá. Ne habozz, javíts a kapcsolataid minőségén!