Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Éld túl az életközépi válságot! Van élet negyvenen túl is…

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Csiby Ágnes

Az életközépi válság majdnem mindenkinél jelentkezik. Kinél korábban, kinél később, kinél enyhébb, kinél nyomasztóbb jelekkel.

Fontos, hogy felismerjük, hogy miről van szó és jó, ha tudjuk, van kiút ebből az állapotból. Ez a workbook rávilágít az életközépi válság hátterére, a legjellemzőbb tünetekre és jelekre valamint gyakorlatias segítséget ad a kilábaláshoz. A gyakorlatok egyszeri és/vagy rendszeres elvégzésével  olyan új célokat alakíthatsz ki, olyan szokásokat vehetsz fel, amelyek segíthetnek boldogabbá tenni a mindennapokat.

„Van kiút az életközépi válságból? A krízisből egy új egyensúlyi állapot megteremtésével lehet kilábalni. Ehhez új célokat kell keresnünk és/vagy meg kell találnunk, hogy a jelenlegi életünkben mi minden okoz örömet. Gyakran arról van szó, hogy másképp kell tekintenünk az életünkre, mint ahogy eleddig tettük.” – Csiby Ágnes, pszichológus

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Az életkori krízis senkit nem kímél, nem néz pozíciót, iskolai végzettséget és nemet sem. A krízis hossza viszont csak tőlünk függ, és az is, hogy akarunk-e tudatosan változtatni az életünkön, felfigyelünk-e végre életünk „áldásaira”. Ez a workbook a tudatosításban és a kilábalásban is segít konkrét gyakorlatokkal és szemléletformálással. Górcső alá veszi a jellemző tüneteket a magánéletben, a munkában, a férfi és női szerepekben, továbbá ötleteket ad ahhoz, hogy a megbomlott egyensúlyt hogyan állítsuk vissza.

 

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Pozitív példát az életközépi válságból való kilábaláshoz
  • Az életközépi válság pszichológiai hátterét
  • A jellemző tüneteket
  • Gyakorlatokat az egyensúly újrateremtéséhez

Ha a negyvenes éveid környékén jársz, töltsd le ezt az e-bookot, és kezdj el dolgozni magadon – akár preventíven!

 

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók.

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.