Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz épp: Kezdőlap >

Csiby Ágnes

Csiby Ágnes

Végzettség/Titulus: pszichológus

Elérhetőség:
+36 30 599 7361
csiby@gyogyitobeszelgetesek.hu
www.gyogyitobeszelgetesek.hu

 

Bemutatkozás: Magánemberként és pszichológusként örök optimista vagyok. A legnehezebb helyzetekben is megtalálom azt, aminek örülni lehet és segítek a páciensnek olyan szemléletet megtalálni, hogy a mindennapokban, a küzdelmek vagy napi bosszúságok ellenére is jól érezze magát. Hiszem, hogy annak való a pszichológus hivatás, akit őszintén érdekel a másik ember problémája és valódi empátiával fordul a kliensek felé. Ezért is választottam a pszichológus hivatást.

Személyközpontú pszichoterápiás módszerrel dolgozom, ahol a kliens és a terapeuta egyenrangú felek, ahol a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség jellemzi a pszichológust.

Közgazdászként kezdtem a pályafutásomat. Voltam beosztott és vezető, sikeres magánvállalkozás vezetője, szakmai egyesületek alapítója, résztvevője, vezetője. Már felnőtt, érett fejjel, sok tapasztalattal a hátam mögött fordultam a pszichológiához. A Pécsi Tudományegyetemen szereztem pszichológus diplomát. A Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesületnél személyközpontú pszichoterapeuta képzésben veszek részt. A Magyar Szexuális Medicina Társaság tagja vagyok és az ELTE Szexuálpszichológiai Szakpszichológus szakképzésén veszek részt.

Klienseim azt mondják rólam, hogy szeretik azt az osztatlan figyelmet, amit tőlem kapnak. Szeretik, hogy őszintén megnyílhatnak és megkönnyebbülnek a terápiás beszélgetésektől, úgy érzik, hogy kaptak valamit és egyre jobban érzik magukat.

Mentorom és szupervizorom Dr. Bagdy Emőke, akitől sokat tanulok a személyes konzultációk során és aki nagyban hozzájárul pszichológiai eszköztáram bővítéséhez.


Témakörök: stresszkezelés, hangulati labilitás, párkapcsolati és kapcsolati problémák, szexuális problémák, krízishelyzet, életközepi válság

Konzultáció/rendelés: 1136 Budapest, Pannónia u. 13.

időpont egyeztetés szükséges (telefonon vagy emailben)

Nyelv: angolul, németül, franciául és spanyolul beszélek és angolul valamint magyarul tartok terápiát

Rendezés:
Nézet: