Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Célok megvalósítása tudatosan

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető

Ingyenes INTERAKTÍV PDF ALAPÚ E-BOOK! Számítógépen bele lehet írni, jegyzetelhető, elmenthető, és újbóli megnyitás után ott tudod folytatni, ahol abbahagytad.  

Célok kitűzéséhez, vágyak megvalósításához, tervezéshez nincs szükség új esztendőre, sőt, mégcsak új hónapra sem. A ma pont jó alkalom arra, hogy új célokat fogalmaz meg. Ez az online letölthető, rövid, velős és remélhetőleg hasznos workbook azonnali segítség lesz számodra ebben. A workbook egy 3 oldalas, interaktív pdf, vagyis számítógépen bármikor beleírhatsz, elmentheted, módosíthatod, aktualizálhatod. Hajrá!  laugh yes A workbook letöltése ingyenes, és megköszönjük, ha megosztod a tapasztalatod, a sikered. Köszönjük előre is!   

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ezt, vagy bármelyik, a honlapon található workbookot csak akkor töltsd le, ha készen állsz az önmagaddal való munkára. Senki nem fog helyetted dolgozni azon, hogy céljaid legyenek, hogy motiváld magad a megvalósításukra, hogy legyen hozzájuk kitartásod. Erre egyetlen ember képes: TE. Vagyis, ha a workbookoktól azt várod, hogy megváltoztatják az életed, akkor most szólunk, hogy tévedsz, a letöltött anyagok nem tesznek csodát. A workbookok - ez is - inspirálnak, módszereket adnak, segítik az önmagaddal kapcsolatos megértést, cselekvésre ösztönöznek, katalizátorként hatnak, szóval self-coaching anyagok: segítik, hogy dolgozz magadon!