Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cecile Rose

Végzettség/Titulus: pszichológus, párterapeuta

Elérhetőség: rose.cecile@yandex.com

Bemutatkozás: Pszichológus, Kaliforniában él, elsősorban az elmagányosodás, a társkeresési problémák és a párkapcsolati krízisek szakértője. Úgy véli, a magányt, az elmagányosodást gyakran tényként kezeljük, holott ez egy érzés, igaz, súlyos, pokoli nehéz érzés tud lenni. Különösen akkor, ha valaki kényszeresen keresi a társát. Ilyenkor a magány összekeveredik a tehetetlenség érzetével, a „vesztes vagyok és szerencsétlen” gondolatokkal. Szerinte: "Ha szeretnél párt találni magadnak, át kell állítanod a fejed, hogy ami most történik veled, az egy nagyszerű dolog: kereső állapotban vagy, s ez egy fantasztikus lehetőség! Én arra tettem fel az életem, hogy a hozzád hasonlóknak segítek a pszichológia jó néhány eszközével, így például az NLP, a pozitív gondolkodás, a hipnózis, a katathym imaginatív pszichoterápia.
Jómagam is megküzdöttem a magánnyal, megtapasztaltam, milyen egyre kétségbeesettebben keresni egy társat, ehhez egyre lejjebb adni az igényeket, majd eljutni arra a pontra, hogy csak azért vagy valaki mellett, mert kell egy kapcsolat. Tudom, hogy milyen kitörni ebből a szomorú helyzetből és a kényszeres párkeresést tudatos társkeresésre váltani. És a nehézségek ellenére mindenkit biztatok, próbálja meg céltudatosan oldani a magányát."         

Témakörök: elmagányosodás, társkeresési problémák, önérdekérvényesítés, önbizalomnövelés, kapcsolatmentés, konfliktuskezelés, féltékenység, kodependencia kezelése

Konzultáció/rendelés: Magyarországon nincs rendelése.

Nyelv: angol