Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bincze Bea

Végzettség/Titulus: executive és business coach (ACC), mentor, tréner, team coach

Elérhetőség: bea.binczedtm@gmail.com 
www.businesscoach.hu

Bemutatkozás:

Mottója: „A válasz nálad van, én támogatlak hogy megtaláld.” Korábban hosszú ideig multinacionális termelő és szolgáltató vállalatoknál dolgozott felsővezetőként, később tanácsadóként és projektvezetőként folytatta pályafutását. Emellett nemzetközi tehetséggondozó programokat tervezett és irányított, majd tanácsadóként dolgozott. Coachként fő tevékenységi köre a kommunikációs és a vezetői képességek fejlesztése, valamint a stressz kezelés és egyéni képességek fejlesztése. Gyakorlott és elkötelezett mentor, multinacionális vállalatoknál és önkéntes szervezeteknél egyaránt alakított ki és vezetett mentoring programokat. Jelenleg a Toastmasters International európai szintű vezetője, a PWA – Sikeres Nők Egyesületének Közönségkapcsolati és belső kommunikációs vezetője, 2011 óta foglalkozik nyilvános beszédre való felkészítéssel. Saját fejlesztésű, az adott vállalatra szabott tréningeket is tart, a friss nemzetközi szakirodalmat ötvözi saját tapasztalataival az interaktív és jól alkalmazható tréningek során.

„Úgy gondolom, hogy nagyon jó dolog, hogy segítünk az embereknek felfedezni, hogy vannak új lehetőségeik és mindig vannak olyan alternatívák, amikkel tovább tudnak lépni és az elakadásokban hatékonyabbak tudunk lenni. Én magam is rendszeresen használok coachingot. Ha van egy olyan téma, amin már 3-4 hete pörög az agyam és nem találom a megoldás, meg szoktam kérni egy-egy barátomat, barátnőmet, hogy csináljunk peer coachingot. Akkor én coacholom őt, ő engem. És nagyon gyakran egy alkalommal megvan egy olyan válasz, amivel tovább tudok lépni. Úgyhogy én tudom, hogy működik a coaching és szerencsére ugyanezt tapasztalom az ügyfeleknél is.”

Témakörök: nyilvános beszédre illetve szereplésre való felkészítés, vezetői kommunikáció, vezetői elakadás, mentoring témák, stresszkezelés, változáskezelés, egyéni és team coaching

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar, angol, francia