Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bibók Bea

Végzettség/Titulus: pszichológus, szexuálpszichológus, párterapeuta

Elérhetőség: +3630-9345-094 
bibokbea@gmail.com 
www.pair-re-pair.webnode.hu 
www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/
Rendelés helyszíne: Budapest, V. ker. Vigadó u.  2. Mahart- ház 4. emelet 414.szoba.

Bemutatkozás:

Pszichológus, szexuálpszichológus, szextanácsadó, párterápiás tanácsadó. Kolozsváron, a Babes-Bolyai Tudományegyetemen végzett pszichológia szakon, a SOTE-n végezte a Szexuálterápiás Posztgraduális képzést, a Magyar Családterápiás Egyesületnél a család és párterapeuta képzést. Szexuális, párkapcsolati terápiákat tart egyéni és rendszerszemléletben egyaránt. A pszichoforyou.hu párkapcsolati és szextanácsadója. Hobbija a fotográfia, fotózott már női és férfi börtönben, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja. Három lányos édesanya, aki vallja, hogy csakis szenvedélyesen érdemes élni. Szerinte a legnagyobb bátorság szembe nézni önmagunkkal, mert az igazi megoldások csakis így születhetnek meg.

„Az az ember mondhatja el, hogy OK vagyok!, aki nem ijed meg attól, hogy megélje a saját érzelmeit, legyenek azok pozitív vagy negatív érzések. Ez az origó, én azt gondolom. Ez segít minket ahhoz hozzá, hogy meg tudjuk élni a velünk történteket. A hárítások „off” üzemmódot jelentenek, ami sehová sem vezet. Ezután következhet az, hogy helyzetbe hozzuk magunkat, kipróbáljuk, mire vagyunk képesek. Olyan élethelyzetekre gondolok, ahol nem kényelmesen evickélünk más sodrásában, hanem önmagunkat kipróbálva, energia befektetés árán sikerélményhez jutunk. Manapság OK-nak lenni szerintem azt jelenti, hogy nem mástól várjuk, hogy boldoggá tegyen minket. Tudatában vagyunk a képességeinknek, az erőnknek, aminek segítségével sikeresen küzdünk meg a könnyebb és nehezebb élethelyzetekkel, és ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Tudjuk, hogy a krízisek és nehézségek megoldása fejlődéshez vezet.”

Témakörök: önismeretmélyítés, a családi egyensúly visszaállítása, kríziskezelés, trauma-, és gyászfeldolgozás, a mindennapi stressz negatív hatásainak csökkentése, családi, párkapcsolati és szexuális nehézségek kezelése, az intimitás visszanyerése a párkapcsolatokban, nőiesség/férfiasság megélése, fiatalok szexuális nevelése.

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar