Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz épp: Kezdőlap >

Besnyi Erika

Besnyi Erika

Végzettség/Titulus: tréner, business & management coach (ACC), Action Learning csoport-coaching facilitátor, mediátor

Elérhetőség: +3630-9145-857
www.besnyierika.com 
www.vintageoffice.hu

Bemutatkozás: Gyárilag angol nyelvtanárnak készültem és sokáig az angol nyelvvel kapcsolatos munkáim kötöttek le: gimnáziumban, nyelviskolában és vállalati képzéseken tanítottam, fordítottam, tolmácsoltam szinkronszövegeket és angol tankönyveket írtam. Majd átigazoltam a "kapitalista" világba, és sokáig értékesítőként dolgoztam, később pedig 13 évig trénerként, coach-ként, majd közép- és felsővezetőként működtem 4 multinacionális nagyvállalatnál. Volt, hogy 3, volt, hogy 90 fős csapatot vezettem, és rengeteg tapasztalatot szereztem vezetőként, rendszerépítőként, elmélyülhettem az utánpótlás-nevelésben és tehetségmenedzsmentben, és különböző nagyívű, nemzetközi szervezetfejlesztési projektekben vehettem részt.
Innen tértem vissza 2015-ben a szabadúszók világába, hogy végre a saját álmaimat valósítsam meg. Annak idején mindig úgy képzeltem el magam, hogy híres motivációs előadóként "egy fecskeként csinálok majd nyarat". Fokozatosan ismertem fel, hogy az én életcélom nem ez, hanem az, hogy "fecskéket neveljek, akik mind megcsinálják a saját kis nyarukat" - és ez a sok-sok "nyár" egyszer összér, és minőségi változást fog hozni az emberi interakciókban, a kommunikáció és együttműködés színvonalában, az egymásra való odafigyelésben.
2012. óta több, mint 300 coach és 80 tréner - fecske - képzésében, mentorálásában vettem részt. Hiszem, hogy ők már sokkal empatikusabban, nyitottabban fordulnak mások felé, és az asszertív kommunikációt és hatékony konfliktuskezelést alkalmazva "tanítják" a környezetükben élőket önbecsülésre, értő figyelemre és toleranciára.

Témakörök: vezetői kompetenciákban fejlődés, együttműködés-fejlesztés, egyéni és team coaching, tehetséggondozás, szervezetfejlesztés, asszertív kommunikáció, mediáció

Konzultáció/rendelés: egyeztetés alapján

Nyelv: magyar, angol

Rendezés:
Nézet: