Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A testem és én

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Zádrovich Aliz

Testképzavar? Túlsúly? Kóros soványság? Meddőségi probléma? Szervi betegség? Elgondolkodtál már azon, lehet-e összefüggés ezek és a tested elfogadása között? Hogy milyen érzés lehet feltétel nélkül szeretni és elfogadni magad? És milyen érzés lenne, ha a belső hangod az erős kritizálás helyett inkább dicsérne és támogatna?

"Test-lélek terapeutaként és szomatodráma játékvezetőként abban támogatlak, hogy ne csak megismerd, hanem őszintén elfogadd és megszeresd azt az embert, aki vagy. Meggyőződésem, hogy először önmagunkkal kell jó viszonyban lennünk ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amilyet igazán szeretnénk." - Zádrovich Aliz

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ha úgy érzed megingott a magadba vetett hited, ha nehezen fogadod el tested, ha sokszor kritizálod magad vagy elégedetlenkedsz, akkor érdemes megvizsgálnod az önmagaddal való kapcsolatod minőségét. A testem és én című workbook azzal a céllal született, hogy segítsen Neked egy erős, egészséges kapcsolatot kialakítani saját magaddal. Zádrovich Aliz, test-lélek terapeuta olyan gyakorlatokat gyűjtött össze, amelyek célzottan alakítanak át önmagad ellenségéből egy igaz baráttá. És mint minden barátságba, bizony az önmagaddal való kapcsolatba is munkát kell fektetni. Készen állsz, hogy barátkozz önmagaddal?

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • Kérdések melyekkel felmérheted, hogy milyen a testeddel való kapcsolatod
  • Gyakorlatok, amikkel javíthatod a testeddel való kommunikációt
  • Gyakorlatok, amelyek segítségével  javíthatsz a testképed minőségén és erősítheted az önbizalmad

Töltsd le a munkafüzetet és nyugodtan időzz el egy-egy feladatnál, akár több alkalommal is elolvasva a feladatokat. Nem siettet senki, nincs időlimit, csak Te és a gyakorlatok. Biztatunk, hogy vágj bele!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.