Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A nemet mondás hatalma

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Dr. Bányai Edit

Állandóan frusztrált vagy és túlhajszolt? Gyakran előfordul veled, hogy ha kérnek tőled valamit, szinte azonnal rávágod, hogy IGEN, PERSZE? Miközben bele sem gondolsz abba, hogy mennyi munkát igényel majd a feladat, belefér-e az idődbe, lesz-e rá energiád és mit kell miatta elhalasztani? 

A szerző ajánlása: “Előfordult, hogy megfogadtad legközelebb nemet mondasz, de mégsem sikerült? Esetleg már megy a nemet mondás, de nem olyan gyakorisággal, illetve nem azokban a helyzetekben, amikor szeretnél? A nemet mondás új szokásának kialakításában segít ez a workbook, mely olyan technikákat mutat be, amelyeket lépésről lépésre tudsz alkalmazni az adott helyzetekhez illeszkedően.” Dr. Bányai Edit

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A nemet mondásra való képtelenség egyenes út a kiégéshez. Legyen szó munkahelyi szituációról, családi helyzetekről, szülő-gyermek viszonyról vagy a barátokkal eltöltött időről, kihívást jelenthet nemet mondani mások kérésére. Ezzel mindaddig nincs is gond, amíg nem érzed magad kihasználva és egyensúlyban tudod tartani saját dolgaidat. Mikor azonban úgy érzed, az időbeosztásod teljesen felborult, kimerültél és már nem tudsz több kérést bezsúfolni az életedbe, tenned kell az ellen, hogy mindenkinek mindenre igent mondasz. Meg kell tanulnod nemet mondani.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

Az igent mondás automatizmusának felismerésére és megszüntetésére irányuló gyakorlatokat

A nemet mondás egyéni különbségeit bemutató gyakorlatokat

Segítséget a felkészüléshez a nemet mondásra

A nemet mondás lépéseinek gyakorlata és módszerei

A munkafüzet letöltésével egy olyan hasznos segítő anyagot kapsz, amihez bármikor visszatérhetsz, ha úgy érzed, ismét többször mondasz igent adott helyzetekben, mint ahányszor belefér az életedbe. Biztatunk, hogy vágj bele!

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.