Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

13 stratégia, ha utál a főnököd

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elérhető
Szerző: Márton-Koczó Ildikó

Úgy érzed a főnököd pikkel rád? Hiába teljesítesz jól, sosem ad elismerést, sőt, mintha téged szemelt volna ki áldozatának? Aggódva mész a munkahelyedre, hogy mi vár rád aznap? Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy nem jön ki a felettesével, ilyenkor fontos aktívan dolgozni a helyzet javításán, mielőtt visszafordíthatatlanul elmérgesedik a viszony főnök és munkatársa között. Ha épp ebben a cipőben jársz, nézd meg, Neked melyik stratégia tud segíteni!

A szerző ajánlása: „A munkahely a második otthonunk, sőt, időnként annyit robotolunk, hogy akár az első is lehetne… Épp ezért egyáltalán nem mindegy hogyan érezzük magunkat a munkával töltött napi 8-12 órában. Van, hogy a jó hangulatot, a békés, eredményes közeget épp a főnök rontja el azzal, hogy semmibe vesz, utál, ellehetetlenít. Dönthetsz úgy, hogy tűrsz, vagy cselekedhetsz is. Nem arra gondolok, hogy fojtsd meg vagy mondj fel, vannak ennél emberségesebb és hatékonyabb technikák. Ezekből kapsz egy kis ízelítőt a workbookban.” Márton-Koczó Ildikó    

 

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

Ha úgy érzed, hogy konfliktushelyzet van főnököd és közted, akkor érdemes megállnod és megfigyelned kettőtök viszonyát. Egy adott konfliktus mindig két emberből indul ki, de a konfliktuskezelés tanulható és hatékonyan alkalmazható munkahelyi szituációkban. Ha már fennáll köztetek a probléma, akkor érdemes stratégiát készítened, hogy miként védheted meg az állásod, még inkább az önbecsülésed a közvetlen felettesedtől. Ha még nincs hasonló problémád, akkor is érdemes elolvasnod, hogy mit tehetsz a jó kapcsolat fenntartásához.

Ez a workbook a következőket tartalmazza:

  • 13 jel, amiből észreveheted, hogy utál a főnököd
  • 13 megoldás, amit tehetsz magadért, ha utál a főnököd
  • Gyakorlati tanácsok munkahelyi konfliktuskezelésre

Töltsd le ezt a munkafüzetet és tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört illetve gondoskodj a személyes kapcsolatrendszeredről! Gondold át, hogyan tudod a legjobban hasznosítani a workbook javaslatait!  

Workbookjaink letölthetők, nem postázzuk azokat, a fizetési folyamat után azonnal hozzád kerülnek a kifizetett anyagok. A megvásárolt workbookok a Fiók/Rendeléseim/Letöltéseim menüpont alatt találhatóak és onnan számítógépre menthetők vagy nyomtathatók. 

Workbookjainkat csak akkor töltsd le, ha szeretnél dolgozni magadon! Ha nem szeretnél időt és energiát áldozni magadra, akkor inkább nézz szét az ingyenes cikkek és videók között. Lényeges, hogy a cikkek, a workbookok nem helyettesítik szakember segítségét! Az általunk publikált anyagok kizárólag az önfejlesztést szolgálják, komoly pszichológiai problémákat nem oldanak meg. Ha úgy érzed, hogy a problémád hosszú ideje fennáll és kezelésre szorul, kérjük, inkább fordulj szakemberhez.