olvasnivalóBihari Viki is ott lesz az OK vagyok mentális shown!

2017.04.17. 09:40
A Facebook egyik legzseniálisabb sztárja Bihari Viki, azaz Viku néha elgondolkodtatóan komoly, máskor prosztón prózai, humoros, egyedi, s talán mindezért együtt: gyorsan rá lehet kapni a bejegyzéseire. Nagyon örültünk, hogy ő is elfogadta a felkérést az OK vagyok! mentális showra.

A családi feltámadás ünnepe

2017.04.15. 11:03
Húsvéti családi ebéd vidéken, ahová a felnőtt gyerekek ünnepi ebédre érkeznek. Nehéz lelassulni a munka pörgéséből, pedig észre kellene venni, hogy az apa milyen beteg, mennyire köhög, hónapok óta jár már kezelésre, mellette mégis dolgozik a földeken. A köhögés egyre erősebb, a kisváros ügyeletes orvosa azonnal kirendeli a mentőt. Egy üzletember megindító története, hogyan talál újra egymásra apa és fia – hogyan veszi át a biznisz gondolatok helyét a szeretet, a figyelem. Essősy Zsombor írása. A történet eredetije Márton-Koczó Ildikó: Lélekprofit című könyvében jelent meg.

Az álmok beteljesítéséhez bátorságra van szükség

2017.04.14. 08:42
Vannak, akiket megbénít, „hazavág” a kudarc, másokat – ellenkezőleg – olyan célok kitűzésére és eredmények elérésére inspirál, hogy a legjobbak között is a legjobbakká válnak. Oprah Winfrey ez utóbbiak közé tartozik. Az amerikai televíziós személyiség, műsorvezető, producer nem a csúcson kezdte, hanem mezítláb, poklot járva.

Az ember önmagába tud csak belekapaszkodni

2017.04.12. 16:31
Az élet olyan hullámzó, mint egy EKG-görbe – Szulák Andrea, énekesnő, színésznő szerint korántsem csak ő van így ezzel. Valahol mindenkié olyan, csak más amplitúdókkal – fogalmaz. Úgy látja, vannak emberek, akik 30-40 éves korukig csak az élet napos oldalán járnak, és utána jönnek a kilengések.

Hogyan szeressük önmagunkat?

2017.04.11. 19:22

Amikor elkezdtem szeretni magam, megértettem, hogy mindig és minden alkalommal a megfelelő időben és a megfelelő helyen vagyok, és hogy mindaz, ami történik, helyes - fogalmazott versében Charlie Chaplin. A költemény közel hetven éves, önismereti bölcsessége mégis aktuális, akár ma is írhatták volna...


Nézz rá magadra kívülről is

2017.04.07. 07:31
Kezdj el mozizni! – ez egy önfejlesztő technika, amely segít, hogy kívülről lásd magad, a viselkedésed és a szokásaid. A technikáról Bibók Bea szexuálpszichológus mesélt, aki az OK vagyok! mentális show egyik vendége lesz. Arról is kérdeztük, neki vajon mi szükséges ahhoz, hogy úgy érezze OK, vagyis, hogy rendben legyen saját magával?

Amit egy krimiírótól megtanulhatunk

2017.04.04. 19:47

Tudod ki volt Arthur Conan Doyle? Ő írta a világhírű Sherlock Holmes regényeket. Tehetségtelen orvos volt, ezért hivatást váltott. Esetéből megtanulhatjuk, választás kérdése, hogy cselekvők vagy panaszkodók leszünk, beleállunk-e nehéz helyzetekbe vagy feladjuk.


Szily Nóra az Ok vagyok! mentális show háziasszonya

2017.04.04. 14:52
Szily Nóra televíziós személyiség, kommunikációs szakember, pszichológus és coach vezeti az OK vagyok! mentális show programját. Nóra számára a kérdezés jelenti a flowt, nagyon sok kérdést tett fel élete során, tréfásan úgy szokott fogalmazni: az óvodai jele lehetett volna a kérdőjel.

Koko: Ki lehet békülni a világgal

2017.03.27. 13:55
Kovács István, vagyis Koko sokat változott az elmúlt két évtizedben. Szembesült azzal, hogy az életkora változásával változnak a lehetőségei is. A visszavonult olimpiai és világbajnok magyar ökölvívónak az élsport után a szabadidősport lett a terepe. De ez nem hobbi, hanem jóval több annál.

Vásárhelyi Judit: fizikálisan is tennünk kell magunkért

2017.03.26. 14:39
Az OK vagyok! mentális show előadói között művészek, sportolók, pszichológusok és coachok is lesznek. Egy nap alatt 12 előadás, 2 kerekasztal-beszélgetés során 21 előadó osztja meg hasznos gondolatait: mit tehetünk magunkért, hogy elégedettebben, boldogabban éljünk, fejlődjünk, ha szükséges változtassunk. A délutáni rész kerekasztal-beszélgetésében Vásárhelyi Judit executive coach is ott lesz.

Zséda az OK vagyok! mentális show előadói között!

2017.03.25. 20:12
A gyönyörű művésznő nemcsak énekli, hogy: hány percet élsz, ha sebzett szíved átadni félsz?, hanem az OK vagyok! mentális shown elmeséli, ő maga is végiggondolta már, ha boldogan és elégedetten szeretne élni, gyógyítania kell a sebeit.


1 2 3 4 5