olvasnivalóHíres emberek szaftos sztorik nélkül

2017.04.10. 06:05
Bulvárhírek? Celebsztorik? Sokan imádják a népszerű emberekről szóló információkat, mi most megmutatjuk, hogy nemcsak a szaftos történetek lehetnek érdekesek, hanem a komolyabbak is. Sőt, az is lehet, hogy valakinek a neve nem mond semmit számunkra, a teljesítménye, a hatása mégis elismerésre méltó...

Nézz rá magadra kívülről is

2017.04.07. 07:31
Kezdj el mozizni! – ez egy önfejlesztő technika, amely segít, hogy kívülről lásd magad, a viselkedésed és a szokásaid. A technikáról Bibók Bea szexuálpszichológus mesélt, aki az OK vagyok! mentális show egyik vendége lesz. Arról is kérdeztük, neki vajon mi szükséges ahhoz, hogy úgy érezze OK, vagyis, hogy rendben legyen saját magával?

Amit egy krimiírótól megtanulhatunk

2017.04.04. 19:47
Tudod ki volt Arthur Conan Doyle? Ő írta a világhírű Sherlock Holmes regényeket. Tehetségtelen orvos volt, ezért hivatást váltott. Esetéből megtanulhatjuk, választás kérdése, hogy cselekvők vagy panaszkodók leszünk, beleállunk-e nehéz helyzetekbe vagy feladjuk.

Szily Nóra az Ok vagyok! mentális show háziasszonya

2017.04.04. 14:52
Szily Nóra televíziós személyiség, kommunikációs szakember, pszichológus és coach vezeti az OK vagyok! mentális show programját. Nóra számára a kérdezés jelenti a flowt, nagyon sok kérdést tett fel élete során, tréfásan úgy szokott fogalmazni: az óvodai jele lehetett volna a kérdőjel.

Koko: Ki lehet békülni a világgal

2017.03.27. 13:55
Kovács István, vagyis Koko sokat változott az elmúlt két évtizedben. Szembesült azzal, hogy az életkora változásával változnak a lehetőségei is. A visszavonult olimpiai és világbajnok magyar ökölvívónak az élsport után a szabadidősport lett a terepe. De ez nem hobbi, hanem jóval több annál.

Vásárhelyi Judit: fizikálisan is tennünk kell magunkért

2017.03.26. 14:39
Az OK vagyok! mentális show előadói között művészek, sportolók, pszichológusok és coachok is lesznek. Egy nap alatt 12 előadás, 2 kerekasztal-beszélgetés során 21 előadó osztja meg hasznos gondolatait: mit tehetünk magunkért, hogy elégedettebben, boldogabban éljünk, fejlődjünk, ha szükséges változtassunk. A délutáni rész kerekasztal-beszélgetésében Vásárhelyi Judit executive coach is ott lesz.

Zséda az OK vagyok! mentális show előadói között!

2017.03.25. 20:12
A gyönyörű művésznő nemcsak énekli, hogy: hány percet élsz, ha sebzett szíved átadni félsz?, hanem az OK vagyok! mentális shown elmeséli, ő maga is végiggondolta már, ha boldogan és elégedetten szeretne élni, gyógyítania kell a sebeit.


1 2 3 4 5