A show

A mentális jóllét showja


Először 2017. május 12-én pénteken, 09.00-17.00 óra között rendeztük meg a Belvárosi Színházban. Először, de nem utoljára.

Inspiráció, töltekezés, megújulás, mentális edzés, lelki állóképesség fejlesztése, építő gondolatok, tippek az útkeresésedhez, jó példák a talpra álláshoz – ezt mind megkapták azok, akik részt vettek május 12-én az OK vagyok mentális shown.

Több mint 20 inspiráló előadó volt, többek között: Bihari Viki, Szulák Andrea, Tari Annamária, Zséda, Kamarás Iván, Koko, Nyári Krisztián.        

A mindennapi verkli is fárasztó, hátha még valami negatív dolog kúszott be az életedbe. Párkapcsolati nehézség, betegség, pályaváltás vagy álláskeresés, életközép-válság, testsúlyproblémák, gyermeknevelési sokk, magányosság – megannyi kihívás vagy probléma, amelyre különböző életszakaszainkban megoldást keresünk. A megoldás valójában nem más, mint egy járható út, amely a boldogsághoz vezet. Sokan utat keresünk tehát – nehéz helyzetből való kilábaláshoz, megrekedés utáni továbblépéshez, elágazás során olyant, amely célhoz visz.

Az OK vagyok! mentális show inspirációt, lelkierőt kívánt adni az úton való továbblépéshez. Olyan előadók beszéltek a talpra állásról, a nehézségekkel való szembenézésről és azokkal való megküzdésről, akik megjárták az önsajnálat keserves poklát, átkeretezték a nehézségeket, rendbe hozták az életüket. Már jobban vagy teljesen jól vannak, dolgoztak és most is tesznek a mentális egészségükért, hogy hosszú távon is elmondhassák magukról: „OK vagyok!”.


címkék: a show, ok vagyok, mentális show, előadó, inspiráció, május